Today :: 2009 05 24

2009.05.24. 22:47

Ma nem tudtam maggam egész nap mit kezdeni.. Reggel korán keltem, úgy kb 8 felé, kiosztottam anyut, hogy menjen már el itthonrol mert 35 kor indul a vonat, és se jegy se semmi, és ekkor még bugyiban flangált itt.
Elment végre akkor gondoltam kajálok valamit, mert kéne a turbó reggelire vagy mi, de persze nem volt semmi a hűtőben... Jó, jó volt minden de semmi nem illet a másikhoz.. Biztos volt már veletek is ilyen hogy igaziból van minden, de közbe mégse ennél egyikből se..
Na akkor sztornó, vissza ágyba, persze álmos voltam de mégse, szal forgolódtam, és tudtam h nincs semmi dolgom, akkor jóbarátok nézés, arra végre elaludtam, akkor meg hivnak telón, kinyomom, akkor 10 perc mulva csengetnek a lomisok, akiket kb elküldtem volna a halál faszára, de nem volt lelki energiám felkelni az ágyból csak tébláboltam össze meg vissza.. :S
Akkor elaludtam, akkor felébredtem, de akkor meg kiderült hoyg túl korán mert mamához csak 12:30 megyek, nem 11 re..
Na, oh istenem, fasza gyerek vagyok.. mind1, zuhany, hajmosás ilyenek, go mamához.. Megbeszéltük a világ dolgait..
Igaziból nem, mert megint az  volt a téma hogy a mi családunk xar, csak néha már unom h ez a téma, még akkor is ha itt elszidhatom azt akit akarok, de mama csak mondja, pedig én is tökéletesen tisztában vagyok azzal hogy egy nagy talicska ... a családunk, de ságz..
Utánna go haza itthon semmi.. Rendezkedtem picit, hazaért anyu is, mesedután, kaja, pia, aztán indultam Brigihez.
Word jol kibaxott velünk (info érettségire gyúrunk)
Na mind1, nincs több energiám írni..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr381996568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása