Ismerkedősdi.

2009.05.03. 20:47

Már nem tudom mitévő legyek, mert vannak itt most furcsaságok. Van egy lány, Nóra,  aki nagyon szimpatikus, de vannak hátráltató tényezők.
Van egy barátja, aki gyakorlatilag nincs. Meg van egy idióta barátnője, akit még általánosból ismerek és ő meg kiakasztó. És persze mindig ott lebzsel mellette és nekem meg hallgatnom kell, vagy épp csak egy légtérbe kell lennem vele.. (Andi most már tökre megértem, amit mondtál.. ugyan az a szitu..)
Viszont Nóri tegnap itt volt és elég jól "elvoltunk" sőt ma még a szüleit is bemutatta.. :D A végén még el kell kezdenem spórolni jegy-gyűrűre.. :D
Szóval komplikált a dolog, de eddig imádom a csajt. Minden stimmel. (Aki ismer az tudja h minden xarba bele szoktam kötni nőtéren, szal szintlépés powa! :D )
Most megyek és megnézem a filmet, amit apuja adott kölcsön h lessem meg :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr911996668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása