Qva jó volt :D Elöször is szeretném megköszönni, szerintem mindenki nevében, hogy ott lehettünk :) Köszönjük Kömi :)
A dolog úgy nézett ki, hogy Balagével találkozó 18:15 kor a honvédligetnél. Mindenki oda meg vissza volt, hogy úr isten, hogy fogunk mi kikeveredni, meg hogy elférünk e a kocsiban 7 en, meg mit tom én, erre voltunk 6 an 3 kocsira, szal nem volt semmi gubanc. Odafele úton kifogtunk egy idióta soffőrt, aki végig ott kolbászolt elöttünk mint valami szabadnapos etiópcsiga.
Kiértünk Kömiékhez, tuti minden, jön ki Kömi, látom ám hogy jön két kutya, és már láttam a képet magam elött, hogy sárba fetrengenek majd ránkugrálnak, de minden várakozás ellenére semmi nem volt.  A kutyák nagggggyon kúltúráltak voltak (mer' én egy kúúltúúúr-lény vagyok baz'meg! )
A főzés is jól haladt. A fő chéfek Patrik és Krsiztián voltak, de azért mindenki igyekezett beleadni apait anyait. Menet közbe előkerült mindenféle finomság a házi-mézestől a rosén át a sörig minden, szóval elvolt a nép és a pia egész sokáig kitartott, szóval jó volt a hangulat. Természetesen megint volt kin röhögni  Batman és Patrik megint gallyra itták magukat (amikről persze kép is van (na meg videó, és hangfelvétel: "Bu'ssofőőr bhácsi felriad")
A parti eléggé kanbulinak nézett ki az elején, de aztán pár hölgyemény is betársult és  a vége felé már jól elvoltunk.
(ÉS NEM, NEM KÉREK KOMMENTEKET A MAMÁS DUMÁMHOZ! :D ) :D
Kb 11 felé már volt pörkölt, szal kb 4-5 órát főtt, amiről mi azt gondoltuk, hogy ettől csak jobb lehet, de mint kiderült "elég megkérdőjelezhető" volt az íze és az állaga. :D
Ennek ellenére mindenki ette azért, és az ízét betudtuk annak, hogy beleesett 4 csikk főzés közben.
Kajálás után mindenki körbeülte a tüzet (vagy a wc-t egy kiadós vukkra) és jól elbeszélgettünk. Pipázás, ivás, hülyülés, mama, és társai.
Több mint 230  kép készült (231 :D ) meg pár videó, de nem sok minden látszik rajtuk, inkább csak hangfoszlányok és néhány fényes pont, szal nem hiszem, hogy azok napvilágot látnak..
Még egyszer köszönöm Neked, Kömi, hogy ott lehettem :)
Ja és persze a még lényeges dolog hogy egy csomó új arcot ismertem meg (iwiw upgrade :D ).
Pl: Zoli a pék! Hát egy isten arc :D Qva nagy szövege van neki :D Amennyit össze hülyültünk, (meg amennyit össze ittunk..)
És picit jobban megismertem Rékát, aki sunyi módon megpróbált leitatni.. :D De nem ment neki.. (ittam én magamtól is.. :D ) Sajnos ők "korán" mentek.
A parti amúgy kb 4-5 felé ért végen aztán alvás, baxtatás (a Peti seggbekönyökölt.. :S :D )
Képek és letöltés a szokott helyen (oldalt a képek részlegen..)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr131996663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kömi · http://www.myspace.com/komi0711 2009.05.02. 18:35:42

Igazán nincs mit... örülök h jólérzetétek magatokat:) Részemről külön köszönet: Andi(naonsokatsegített) Dani(csomószarthozott)Pete[fészek(vásárlás)] Tedroy(csomószarthozott+vásárolt) A nevek ABC sorrendben vannak és az utolsó is elsősorban van:D Kösz mindenkinek h jött!

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.05.02. 18:39:46

a képek még nincsenek fent, de itt a link aki tölteni akarja, a képeket az istennek se akarja megjeleníteni az oldal, szal adig csak innen tudjátok tölteni. http://weinie4.extra.hu/pics/2009-05-02.zip

Andi 2009.05.02. 20:51:48

Én is köszi Kömi, szerintem is nagy volt! :)
süti beállítások módosítása