Most igaziból jókedvem van, de nem tudom mire fel..
Egész nap nem tanultma semmit, ugy értem az órákon, mert ha ithonra mondanám akkor nem lenne benne semmi szokatlan..
Most kaptam egy linket _petikétől, ami ismét hauk jenny (jéé! kisbetüvel irtam.. vajon miért?) kavarja a port. A korábban már látott karborotválós videó, győr szégyene, napvilágott látott.
A cikk a kisalföld onlineról van a tovább után..

Győr - Nagyjából egy hétig terjedt a tizennégy éves győri diáklányról a félperces felvétel a youtube videomegosztó portálon. A tisztálkodás intim részletei egyeseket kiborítottak, mások viszont gratuláltak hozzá. A tanuló iskolája fegyelmi vizsgálattal "díjazta" a felvételt.

Egyre nagyobb a rajongó táborod; nem nagy dolog; inkább költözz el és ásd el magad; szánalmas, ízetlen, nem kéne ennyire égetni Győrt, az iskola szégyene – ilyen hozzászólásokat, szám szerint hetvenhetet kapott a tizennégy éves végzős általános iskolás győri diáklány – a nevét szándékosan nem tesszük közzé – , miután felkerült róla egy mobiltelefonnal készített felvétel "nem mered jutub" néven a világháló népszerű video megosztó portáljára. Kedden délután törölték csak le, de ekkorra már a szerkesztőségünket is elérte. Úgy egy hétig lehetett fent, éppen elég ideig ahhoz, hogy a tanáraihoz is eljusson. Ezért is kerülhetett le onnan a felvétel tegnapelőtt, azon a délelőttön hívatták ugyanis a diákot az iskola igazgatóságára.

A nagyjából fél perces felvételen a lány egy fürdőszobában látható, meztelenül ül a kádban és a karját borotválja. Nyilvánvalóan nem titokban vették fel, s bár gyakran néz a kamerába, beszél, harsányan nevetgél, a legintimebb részletek takarására ügyelt. A háttérben egy fiatal női és egy férfi vagy idősebb fiú hangja is hallatszik. Az sem a felvételből, sem más módon nem derült ki, hogy a diáklány tudta-e, mi lesz a felvétel sorsa.

A szülők nem akartak nyilatkozni az esetről. Az érintett iskola igazgatóságán csak azt a tájékoztatást adták, hogy diákjuk ellen fegyelmit indítottak. A Kisalföld információi szerint az sem kizárt, hogy eltanácsolják.

A youtube-ról azóta letörölt hozzászólások szerint a felvétel alaposan megosztotta a közvéleményt. A történtek után viszont az is felvetődik: kijelölte-e az iskola azokat a határokat, amelyeken belül szankciókkal élhet diákjaival szemben, s mit tettek azért, hogy a tanulók számára egyértelművé tegyék azokat? Mindemellett az sem kizárt, hogy egyes vélemények szerint legfeljebb diákcsínynek minősíthető a kamaszos kisiklás, amelynek persze nem feltétlenül kellett volna az Interneten végeznie...

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr671996823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.03.04. 19:53:28

ha picsa kell, gyere Győrbe! love

Gerely · http://gerely.szunyi.com 2009.03.04. 20:49:09

hát érdekes.. balfasz, izetlen, de szerintem nem kéne fegyelmi.. az a kis picsasághoz túl komoly... csak szimplán le kée kötözni és felszólítani hogy bassza tartkón magát, miközben a mint a mókus fenn a fánt énekli és ez menne fel jutubra, és a végén pedig egy automatikus link egy oldalra, ahol látható live a csaj kivégzése, kiskanállal történő fejperforálás

trueliear · http://trueliar.freeblog.hu 2009.03.04. 21:12:18

Az iskolának ilyen szinten mi köze ehhez? Ha valóban olyan jó, mint amilyennek ezzel az egyszeri szankcionálással be akarják állítani, akkor a hozzá hasonlók úgyis "lerostálódnak", mert a közösség kilöki őket. Inkább ezzel kéne foglalkozni, nem azzal, amit a leányzó otthon csinál.

Balage · http://mrbalage.extra.hu 2009.03.04. 21:22:31

Ha hauk jeninek ez lett volna az első ballépése a péterfyben nem vernék ilyen nagy dobra. Korábban az volt kint iwiwjén magamról, hogy szeretem ha cucálják a puncim, akkor ezek egy ilyen video ahol még a pinája se mlátszik az semmi

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.03.04. 21:35:39

amugy nem értem hogy sulinak ehhez mi köze.? ha egy picsa? naés. ha elég jo tanuló hogy maradjon, akkor miért ne..? (amugy nem jó tanuló, ugy tudom..) max annyi köze lehet hozzá h a suli hirnevét rontja..

weinie4 2009.03.05. 12:07:38

http://www.w3.org/2005/03/photos/harborday.jpg
süti beállítások módosítása