Valami megmozdult bennem...

2008.12.04. 22:38

Most vagyok abban az állapotban h érzem valami megmozdult bennem...
És érzem h fáj..
Érzelmeim a tovább után..Szóval: sztem összeettem valamit mert mindjárt körbefosom magam úgy fáj a hasam, és félek h ha tüsszentek egyet akkor tényleg huzok egy kört magam köre, de jelenleg annyira fáj a hasam hogy csak ülni tudok, lehet h tudnék feküdni is, de ahoz elöbb fel kéne állni, és az meg "vicces" lenne, vagy mondhatnánk úgy is h "barna" :D
Kb órája jöttem haza hullámból, mert Katával ma is voltunk billiárdozni, és jó volt 7:4 re vertem el, de azt is úgy hogy csak egyet nyert és  amásik 3-at én vesztettem el.. (lemegy a fehér is és társai..)
Készült egy jó adag kép is, de kb a fele full homály (az a fele amelyiket a Kata csinálta, mert én tudok fényképezni ő meg aközbe akar lekapni, mikor futok, táncolok, ugrok,stb..)
Múgy hullámba ugye ha nem kérsz semmit csak billiárdozol akkor 30 perc 500 ft, na most ha fogasztasz akkor ingyen van..
Mi játszottunk 2 órát és fizettünk 440 ft-ot.. :D Én magamévá tettem egy cappuchinot (szokásos módon), Kata pedgi sikeresen eltüntetett egy "egész " üveg ásványvizet (egész üveg = 3,3dl..)
Most jönne az h fel kéne raknom a képeket de gcire semmi kedvem nincs hozzá, szal lehet h még pihentettem a dolgot.. :S
Most megyek, és megpróbálok "komplikációk" nélkül eljutni a mellékhelységbe.. :D

-update-
Aki akarja az itt meglesheti a képeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr101989407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása