Most néztem Handrás blogját (oldalt a linkek között) és egy cigányok szóló videót találtam, amin emglepődtme mert Handrás nem szokott politizálni.
Beszúrom a videót sé egy kis elemzés jön a videó után. 

Aki emgleste, láthatja hogy a cigányok között is van jófej, és olyna aki felismrei a helyzetet, és ez kéne ide magyarosrszágra, amit ő mondott.
A cigányokkal az a bja, h fel se merül bennük, hogy velük van  a probléma, mindig csak a "magyarok" a hibásak, csak azt felejtik el h közben ők is "magyar állampolgárok" 
Várom a véleményeket.. 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr641989254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.10.16. 21:03:03

Tényleg jó látni, hogy vannak normálisan gondolkodók is köztük. Ez a vajda legalább felvállalja, hogy nagy részben a cigányok bűnöznek, nem a magyarok. Ha az emberek látnák, hogy az etnikumhoz tartozók nem bűnöznek, akkor nagy valószínűséggel nem lenne velük semmi gond se, ugyanúgy munkához juthatnának, mint egy magyar. Ők akarták ezt maguknak, hát kecmeregjenek ki ők maguk a csávából. A vajdának pedig sok sikert :)

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.10.16. 22:07:32

mint mondtam a gond abból adódik hogy ők meg vannak győződve arról h ez a magyarok hibája..

Cinky 2008.10.17. 23:15:18

atom..majd utánna napalm= 100% siker :) nem lesz cigánygond :)

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.10.18. 10:43:30

"véletlen" rávezetni őket egy aknamezőre, és nézni ahogy szétszakadnak :D
süti beállítások módosítása