Freddy vs. Jason

2008.08.05. 12:03

Most fejeztem be ezt a fisi fosi filmet és hát mint ahogy azt halljátok az irásomból is, nem vagyok elragadtatva.. :D
Nem értem hogy hogy készülhetett 7 film ebből a történetből.. :D
Maga a történet nem rossz, csak ha picit komolyabban vették volna akkor ebből egy egész szép, izléses horror sorozat kerekedhetett volna.
Aki nem ismeri a történetet annak majd a végére beszurok egy kis ismertetőt, de addig is:

Mi az ha  vér ugy folyik az emberekből mintha a slagból folyna  a víz..???? Ki érti ezt...????
Meg mi az h az égett fejű Freddy ugy néz ki mintha ilyen inakat szortak volna a fejére..? (Aki már valaha vágott össze mondjuk pörkölthöz hust az tudja mire gondolok..)
Meg pl apuci pici lánya, aki még szűz, meg minden, de azért a tetkó ott vigyorog a hátán..
Szoval ember legyen a talpán aki le birja követni h ki kivel van..

A film amugy egy kis összebujós vígjátéknak jobban elmegy mint horrornak.. (sztem)
Az előző részeiből én csak az elsőt láttam, és hát az igazat megvallva lehet h 1980-ban félős film volt, de hogy most nem az az is biztos.. :D
Na nem húzom tovább a dolgot, itt a leírás...
Freddy vs. Jason

Freddy vs. Jason
színes amerikai-olasz horror, 97 perc, 2003 18 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: Ronny Yu forgatókönyvíró: Wes Craven, Victor Miller operatőr: Fred Murphy díszlettervező: Rose Marie McSherry jelmeztervező: Gregory Mah zene: Graeme Revell producer: Sean S. Cunningham executive producer: Stokely Chaffin, Douglas Curtis, Robert Shaye, Renee Witt, Katharine Isabelle vágó: Mark Stevens szereplő(k): Robert Englund (Freddy Krueger)
Ken Kirzinger (Jason Voorhees)
Monica Keena (Lori Campbell)
Kelly Rowland (Kia Waterson)
Chris Marquette (Charlie Linderman)
Brendan Fletcher (Mark Davis)
Katharine Isabelle (Gibb)

A Rémálom az Elm utcában szörnyetege, Freddy Krueger pokolra jutott, egyetlen esélye az életben maradásra, ha félnek tőle az emberek. Ők azonban már megfeledkeztek róla. Freddynek ördögi ötlete támad, a hokimaszkos gyilkost, Jason Voorheest, a Péntek 13. elpusztíthatatlan gyilkológépét küldi Springwoodba, így mindenki azt hiszi, hogy a sátáni Freddy tért vissza. Csakhogy Jason túlságosan is belejön az öldöklésbe, és ez már rontja a pengeujjú Freddy hírnevét. Freddy elindul, hogy megállítsa Jasont.

IMDb

Képek

Robert Englund a Freddy vs. Jason című filmben Monica Keena és Kelly Rowland a Freddy vs. Jason című filmben Robert Englund és Ken Kirzinger a Freddy vs. Jason című filmben Robert Englund a Freddy Vs. Jason című filmben

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr701989089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla 2008.08.05. 23:57:47

Dani!! Annyira nem rossz az, de nem erről szól az első 7 film, amiről pl. a Freddy vs. Jason. Nekem személy szerint az 5. és a 6. a kedvenceim. Persze néha tényleg viccesnek hat, meg az "alacsonyköltségvetésesdigitálistechnikanélküli" effektusok, de meghatározó film a horror történetében. Egyszer nézd majd végig :P

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.08.06. 00:42:40

mindenképpen kiváncsi vagyok, már utánna is lestem hogy lehet hozzájutni.. :D
süti beállítások módosítása