Ez Magyarország...

2008.08.05. 17:38

Délutáni alvásomat befejzve, felébredve bekapcsoltam a tv-t, mert délelött már emglestem hogy mi lesz a tv-ben , mert elhatároztam hogy leszokom a számítógépről, és inkább tvzek majd..
Na szóval bekapcsolom, épp megy valami autótuningolós műsor, de gondoltam lechekkolom mi a további műsormenet, ezért felmentem a port.hu -ra és a műsor megnézése közben rákattintottam pár műsorra (aki nem tudná annak: a port.hu egy internetes tv újság és programmagazin, pontosan ezért lehetővé válik hogy a műrokról bővebb információhoz jussunk.
Az oldalnak van műsorkeresési része is, szal picit hasonlít az imdb-re. Sőt jobban mondva olyan mint az imdb, csak ez még kiegészül az aktuális programokkal is.. :D

És a lényeg amiért irok az nagggyon elkeserítő.. Lehet hozáfűzni kommenteket is a programokhoz, és hát láttam pár durva dolgot.
Az az igazság h kedem megunni, azt h arkármilyen oldalra megyek ahol lehet kommentelni, mint pl youtube, vagy mint most pl port.hu mindenhol ugyan azt látom. Az embereknek mind1 mibe, de bele kell kötnie. Ez az a tipikus ha sapka van rajta, az a gond, ha nincs rajta, az a gond..

A dolog a A túlélés törvényei-n bukott ki. Akie setleg ismeri a sorozatot az szerintme tudja hogy azért ha egy palit kiraknak a himaláján, vagy akár "csak" egy esőerdőben az nem fogja túlélni.. (...vagy csak ha nagyon mázlija van..) A dolgot cifrázza hogy nem egy komplett túrafelszereléssel dobják le, hanem egy késsel meg egy kulacs vízzel..
Ez a műsor inkáb látványos és szórakoztató, mint hihető, de én már kezdek belefáradni ebbe.
Ma reggel olvastam Handrás blogját, ahol volt egy post, amiben az új Hondát próbálták meg összehasonlítani a BMW-kel. Nem akarok ebbe is belemenni, de a Honda és a BMW két külön szál az autógyártásban.. ..és pont ezért hülyeség volt a Hondától, hogy mostantól most ők is Premium kategóriára hajtanak... Szerintem így elveszítik az eddigi vevőik egy részét, mert sokaknak nincs pénze a prémium kategóriára, és hiába fektetnek ebbe bele, aki BMW/Audi, Merci párti az soha nem fog átállni a Hondához... Ez BIZTOS!
Lényeg a lényeg, mindenhol mindenki szidja a másikat ahelyett h a dolgok mögé tekintene picit..
Várom a véleményeket..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr631989090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balage · http://mrbalage.extra.hu 2008.08.05. 21:51:27

Jah ez nagy baromság volt a Honda-BMW összehasonlítás. Hondát ink ford, VW, renaulttal kellett volna, ami hasonló áron kínálja a "prémium" kategóriás autóit. De inkább úgy lenne a helyes, hogy kategóriájában felső kategóriás autótit. A BMW meg felső-középkategória a legolcsóbb 3-as másfélszer annyi, mint az az Accord. Ezek után egyértelmű a flame, hiszen a BMWsek azért morcosak, mert egy lapon említik a BMW-t a hondával, a hondások azért mérgesek, mert leszólják hőn szeretett négykerekűjüket és a többi handához hasonló autótulaj alapból a hondások mellé áll, mert oda tartozik és mert irigyek, hogy nekik nem lehet bmwjük. Am ez a flame nagyon látszik youtuben is magyar előadók klippjei alatti kommenttengerben. A rocker leszarozza a náksivsbrunner számot, a tuccer leszarozza a tankcsapda számot, ez már alapból tök értelmetlen. Az már nem annyria, mikor két rocker vitatkozik, hogy két rockszám közül melyik a jobb vagy ha két tuccer két disco szám pro/kontra, ott lehet érvelni,hogy ez ütemtelen, nincs ritmusa, nem lehet rá táncolni, hamisan énekelnek benne etc. Ide kapcs ajánlom az Invasion c. filmet, mikor mindenki kedves lesz és egyforma és megszűnik a világban az erőszak és mindenhol az egyetértés uralkodik. Lehet tippelni a következményeket...

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.08.06. 00:41:11

Igen pont ez a baj.. Mindig mindenkit szid, na emg ugye a Hondátol se volt épp jo gondolat h majd pont a BMW-k közé akar beszálni.. :D Na meg ugye a magyar ember, nem piskota, leszolja méG Szűz Máriát is.. :D
süti beállítások módosítása