Az idézet a pókemberből származik (leszámítva nyilván a weinie-t), és mostnaában már tényleg ugy vagyok a címekkel hogy nem tudom mi legyen..??
A postjaim álltalábn több dologról szolnak egyszerre, és igy nem a témakörök nevét adom meg, vagy legalábbi úgy hogy a cím csak átvitt értelemben kötödjön a szöveghez.. ..de mostanában kezdek kifogyni a jó kis címekből, azt meg nem akarom hogy egyforma címek legyenek.. :S

A mai napom jól telt. Reggel (délben) felkeltem, úgy kb 11 fele, és rájöttme hogy ez sokkal jobb, mert igy nem kell azon agyalonom hogy mivel ütöm el a délelöttöt míg nem kell mennem a mamához.. :D
A mamás ebéd után hazjötem mert apuéknak kellett segítenem kicihelődni a táskáikat az állomásra, emrt mennek el a hétvégére ismerősökhöz partizni, ésebből adódóan ugye üres  ház.
Jelenleg is megy  a szervezés és úgy tűnik hogy hullámban kezdünk egy pizzával majd nálunk folytatjuk a partit.. :D
Mennem kell mert mindenki engem zargat, de ha megvolt a parti irok.
ps.: Sorry Niki h ma se nagyon vok, de ez a hét ilyen "cseles", de ígérem jöő héten már jókisfiú leszek :D
Puszi ahova szeretnéd.. :D
A többieknek be kel érniük pacsival.. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr41989061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása