Érdekes....

2008.05.31. 21:51

Ma hetihetes részeket néztem és elhangzott  a muff szó, amit szerintem a töbségetek nem si tud h mi az igazi jelentse.. (Várom az ötleteket h szerintetek mi az igazi jelentése.. ..én tudom :P )
Lényeg a lényeg én is már régen hallottam az eredeti jelentését és nem voltam biztos benne, szal rákerestem.
Természetesen már az első link is egy pornólesikonra vezetett... ..na és ezért is irok.. Olyan szavakat találtam hogy teljsen ledöbbentem.. :D
A tovább után itt van a szógyűjtemény.. A többségük ismert, de van pár kihúzó, nekem pl új szó is.. :D

Szexlexikon

Szinonímák:
szeretkezés = aktus, coitus, baszás, búbolás, dömöckölés, dugás, ékelés, fûrészelés, gyuszatolás, hetyegés, kamatyolás, kefélés, ketymety, köszörülés, közösülés, kufircolás, kupakolás, lökés, meghágás, mutykolás, nemi érintkezés , reszelés, töcskölés, vesszõzés, vilivalizás

prostituált = bárcás, bérnõstény, cafat, cafka, cemende, forgalmi dugó, hetéra, hõgy, kéjnõ, kilométernõ, kurva, kurtizán, kuruc, lízingtyúk, lotyó, nemi szerver, örömlány, prosti, ribanc, ribizli, riboszóma, riherongy, ringyó, rodázó, szajha, szextündér, szolgáltató, utcalány

nõi nemiszerv = barlang, buksza, bula, luk, muff, nuna, odú, pina, punci, vagina

férfi nemiszerv = angyalbögyörõ, bájdorong, bráner, broki, dákó, dákesz, ezredes, farok, fasz, fütyi, himbilimbi, hímtag, hímvesszõ, kéjrúd , kopasz fõhadnagy, kukac, kuki, logó, lompos, löveg, mûszer, puska, répa, sebváltó, stanley, szivar

szakkifejezések:
afrodiziákum - Aphrodité, a szerelem istennőjének nevéből eredő; kifejezés, jelentése = szerelmi vágyfokozó. A makktársadalomban elsősorban a hihető fotók, a korrekt szolgáltató elfogadható árajánlata, betartott ígéretei, kedvessége, a baszoba és a fürdő tisztasága fokozzák az urak vágyát egy-egy bn meglátogatására.
anális - végbélnyíláson keresztül történő ...
anorexia - nem kifejezetten szexuális fogalom, de hölgyek megjelenése kapcsán gyakran emlegetik ilyen összefüggésben is. Jelentése: kóros soványság.
ánusz - végbélnyílás
bi - a biszexuális köznyelvi rövidítése, jelentése: mindkét nemhez egyformán vonzódó.
buzi - a buzeráns rövidítése, jelentése: azonos neműhöz szexuálisan vonzódó.
circum cisio - körülmetélés, a fityma műtéti eltávolítása.
domina - latin szó, jelentése úrnő, a megalázást kedvelő; urak igényeinek kielégítője.
ejakuláció - az ondó kilövellése
ejakulátum - az ejakuláció eredménye.
erekció - a férfi nemi szervének vagy a nő csiklójának merevedése.
erogén zóna - a test szexuálisan ingerelhető területei.
fallosz - a férfi nemi szervének görög eredetű neve.
felláció - a férfi nemi szerv női szájba kerül.
frigiditás - szexuális érzéketlenség
genitáliák - külső (látható, érinthető) nemi szervek
gerontofília - idősekhez való szexuális vonzódás.
heteró - a heteroszexuális köznyelvi rövidítése, jelentése: az ellenkező neműek szexuális vonzódása, régen ez volt a divat.
homó - a homoszexuális köznyelvi rövidítése, jelentése: azonos neműek szexuális vonzódása. Sajnos lassan kötelező lesz.
klitorisz - csikló, a női nemi szerv szexuálisan legérzékenyebb része.
kondom - gumióvszer, amit célszerű a kuplerájokban már a köszönéshez is felhúzni.
koton - gumióvszer, amit célszerű a kuplerájokban már a köszönéshez is felhúzni.
incesztus - közeli rokonok közötti szexuális érintkezés.
impotencia - cselekvésképtelenség, lehet szervi, de inkább pszichés eredetű, lehet teljes vagy részleges, könnyen gyógyítható.
kasztráció - a herék eltávolítása.
kunnilingváció - a férfi a szájával cserkészi be a női nemi szervet.
leszbi - a leszbikus rövidítése, jelentése: nő szexuális vonzódása nőkhöz. Eredete: Leszbosz görög sziget, ahol Szapphó költőnő versekbe öntötte más nőkhöz való vonzódását.
libidó - a szexuális ösztön hajtóereje.
lubrikáció - szexuális inger hatására bekövetkező nedvesedés.
nimfománia - nők kóros szexuális éhsége, fiatal férfiak álma - egészen addig, amíg össze nem szednek egy ilyen nőtől valamit.
oralitás - szájon keresztüli örömérzés- illetve okozás.
orgazmus - a szexuális kéj tetőpontja.
pedofília - gyermekek iránti beteges szexuális vonzódás. Büntetendő.
petting - minden szexuális játék szabad, csak AZ az egy nem.
pollúció - éjszakai magömlés.
promiszkuitás - dugunk, akivel csak lehet.
sperma - jelentése: ondó, a férfi magja, normális esetben elélvezéskor kerül elő
vaginizmus - a női nemi szervnek a férfi behatolását lehetetlenné tevő görcse.
Viagra - a férfi nemi szerv állóképességét, ezzel párhuzamosan a férfiúi önbizalom növelését célzó kék tabletta.

Makk-kifejezések:
all incl(uded) - A lányok által szóban vagy telefonon - elenyésző számban írásban - közölt árajánlat végén a pontot helyettesítő karaktersor, ami arra utal, hogy a kedves szolgáltató ennyi pénzért szinte minden megtesz. Kezdő makktársaknak feltétlenül javasolt ilyenkor tisztázni, hogy mi micsoda, legalábbis a lány olvasatában, nehogy valami másfélmázsás menedzser magyarázza el a végén.
baszámoló - A hőgyekkel megtörtént intim együttlétet követően a nem pinairigy makktárs úgy érzi, hogy tapasztalatait önzetlenül és feltétlenül közzé akarja tenni a makktársadalom épülése céljából. Így hazatérve első dolga, hogy üdvözli a zasszonyt, a második hogy tasztatúrát ragad és megkeresi a makktársak fogyasztóvédelmi fórumának valamelyik kommunikációs csatornáját, majd megírja, mi is történt és hogyan is történt. A dolgokat csak annyira színezi ki, hogy a többi makktársból némi elismerő virtuális cöcögést váltson ki, de azért valamennyire hihető is maradjon.
baszoba - Fizetős lányokkal való közös kielégülés céljául szolgáló, viszonylag szegényesen berendezett helyiség, többnyire egy lepusztult bérlakás kisszobája. A berendezés: egy darab, a szétesés határán lévő fekvő alkalmatosság egy darab gyűrött lepedővel és egy darab - jó esetben - frissen tisztálkodott hőggyel letakarva
biopunci - a női nemi szerv kevésbé igényes változata, ami kiváló kutatási terület botanikusok, plazmakutatók, később zoológusok számára. Alaphelyzetben kívül retkes, belül gombás.
BDKM - Büdös Disznó Kurvapecér Makktárs - a makktársadalom szigorúan belső köreiben alkalmazott önkritikus megszólítás.
BN - bárcás, BÉRNŐSTÉNY, cafat, cafka cemende, centrum, forgalmi dugó, hetéra, hőgy, kéjnő, kilométernő, kurtizán, kuruc, kurva, lápvirág, lízingtyúk, lotyó, nemi szerver, örömlány, perdita, pillangó, prosti, prostituált, repedtsarkú, ribanc, ribizli, riboszóma, riherongy, ringyó, rodázó, szajha, személyi szolgáltató
dühöngõ - A 2001 őszén bezárt és 2004 februárjában a makktársalgóból különböző okok miatt kiszorultak számára újra megnyitott Carella fórum ideiglenes neve.
CGC - CGC = callgirlcenter. Egy TCB gyűjteményből honlappá avanzsált lányos oldal.
esõkabát - a gumióvszer másik neve.
ESZO - Elnyújtott Szexuális Orgazmus, ami nem más mint a balekok többrendbeli átverése. Előszöris méregdrága könyvek jelentek meg, ESZO címmel eladva a legalapvetőbb érzéki játékok némi keleti édes-savanyú szósszal nyakonspriccelt leírását, másrészt méregdrága tanfolyamokon tanítják hím és tojó palimadaraknak, harmadrészt a makktársak pénzére utazó marketingarzenál egyik darabja. Elnyújtás ide vagy oda, egy óra alatt elsütnek és te a buxádba nyúlsz, nevezzük is bárhogy. Bárki is találta ki, jó ötlet, vendégünk egy sörre.
fakanál - írd fuck-anal - a dolgoknak a hátulról történő megközelítése - vagyis a kipufogóban történő elmerülés
fazonmuff - átmenet az ősbozont és a kopasz punci között.  A makktársadalom döntő többsége ezt a fajtát preferálja, sőt, itt valóban jól használjuk a _kultiválja_ kifejezést.
FÉG - Régi magyar gyártmányú gázboyler a kóbor farkincák ijesztgetésére, ha van melegvíz, akkor leforrázó élményt nyújt, de ha ilyen van a tett színhelyén, akkor általában nincs melegvíz.
fikamatyi - Testi és/vagy lelki fogyatékos - általában netfüggő fehérjehalmaz, aki vélt vagy valós sérelmeiért az internetes fórumokon való szarkeveréssel vesz elégtételt. Egyébre képtelen és/vagy gyáva.
free - Olyan nőstény, akinek nem az akció után azonnal fizetsz, hanem elébb vacsorázni viszed, virágot, ruhát, majd éxert vásárolsz neki, utóbb feleségül veszed :((((
frottõr - Normális helyeken fellelhető nagyméretű, illatos, vízszívó törülköző, a lányoknál az ilyen inkább zsebkendő méretű és ha szerencsés vagy, aznap még senki nem használta :)
FV - FarokVerés, összesen három jelentéssel.
Az első: arra a jövőbeli aktusra utal, amikor a nyomtatós egy szép napon lebukik és makktársak veszik kezelésbe - a legnemesebb testrészét kivéve
A második: ezt csinálják a legócskább ribancok francia helyett, amikor azt hiszik hogy nem figyelsz oda.
A harmadik: a legtöbb gyógymasszázs utolsó mozzanata, amikor a terapeuta - látva betege váratlan vertikális felfejlődését - átmegy nőbe, vagy mondjuk úgy - megkönyörül a kéjért meredő farkantyún.
gyere vissza késõbb - A logisztikázást hírből sem ismerő, randa bérnőstények abbeli óhaja, hogy ne zavard a most folyó üzletüket, hiszen az előző vendég még ,,nem ment el,,. Ha ezt a kapuban hallod, akkor soha többé ne menj vissza, mert a pénzed ellenére még annyira se vagy fontos nekik, hogy ne szervezzenek be eléd mást.
HõGY - HÖGY, vagy HOGY, esetleg hőgy. Első hallásra a tőgyre asszociálnának a tájékozatlan kebelbarátok, pedig nem az örömforrást jelentő alkatrészről, hanem az egész hőgyrül van szó. Régebben ezt a fogalmat makktársi szinten csak bérnőstényként volt szokás emlegetni, de a makktársadalom evolúciójós fojamata, az általlános kulturállódás, az érzékeny és (ejtsd:vájt) fülek megkívánják...
HUSZ - HUSZ = Hölgyek, Urak, Szex - az index.hu szexuális szakfóruma
iroda - erotikus szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás fedőneve, ami többnyire egy bérelt lakásban működik, tartozéka néhány hőgy, egy madám és/vagy egy menedzser
irodajáró - olyan szolgáltató hőgy gúnyneve, aki szebbnek képzeli magát Pamela Andersonnál is és nem érti, miért nem hever még az egész világ a  lábai előtt. Meg is van sértődve emiatt és gyorsan odébbáll egy másik irodába, hátha ott felismerik és megfizetik a benne rejlő nagyszerűséget. Aztán ennek elmaradása után újabb irodát keres. És megint újabbat. És megint újabbat.
JÜM - JÜM ház - Unott bérnőstényeket foglalkoztató hely, amire az eksön után 5 perccel már nem emléxel, maximum este veszed észre, hogy kevesebb pénz van a buxádban. A JÜM egyébként rövidítés: Jössz-Ürítesz-Mész.
kamufotó - Pipike vagy lusta, vagy bűnranda, ezért nem saját fotókkal hirdeti magát, hanem valaki máséval, aki általában szebb is, karcsúbb is, fiatalabb is, mint ő maga. Ráadás gyanánt vagy kitalál egy mesét, hogy miért más a valóságban, mint az életben, vagy nekiáll bizonygatni, hogy ő van a fotón, teljes életnagyságban. De te ugye nem fotókról való vitázás céljából kerested fel őt, ezért ha bátor vagy, azonnal olajra lépsz, ha még bátrabb, akkor maradsz. Ha pedig óvatos szeretnél lenni, akkor előbb körülnézel a KFG-ben.
kézzel befejezés - A bérnőstény masszázs felkiáltással egy bizonytalan ideig (általában nem addig, amennyit kifizettél) taperol, majd a végén krémet ken a kezére, és kiveri a fütyköst. Minek ezért fizetni, ezt ingyen magadnak is megteheted...
KFG - KFG = KamuFotóGaléria, az átverős fotók összegyűjtéséből származó virtuális kiállítás, ami egyelőre a makktársalgóban (makktarsalgo.ini.hu) látogatható
kopasz fõhadnagy - a fütykös elnevezése olyan úri körökben, ahol nem illik olyat mondani, hogy ,,FASZ,,. Használatosak még a következő elnevezések: (hím)vessző, farok, pénisz, fütykös, fütyesz, fütyi, műszer, brocki, stanley, kéjrúd, bájdorong, szivar, löveg, puska, logó
kényszerfrancia - A szexuális erőszak hímneműek sérelmére elkövetett fajtája. A hölgy érkezési oldalával elhelyezkedik az úr indulási oldalán, magyarul ráül a fejére és csak akkor hajlandó elmenni (onnan) ha az úr a nyelvének szapora mozgatásával tett ezért egyet és mást. Rosszabb esetben a hölgy hatvan kiló alatt van, jobb esetben meg most hallasz ilyet először, utoljára és sohatöbbé.
KF - KF = kölcsönös francia. A bérnőstény is élvezni akarja a nyalakodást, de ha ez feláras, akkor csak meg akar kopasztani.
kibic - A kukkolónál is kártékonyabb állatfajta. Lányokhoz ugyan nem jár, de meghatározó része kíván lenni a különböző makktársfórumoknak. (vö: NMT) A makktársalgó a 2004 februári korlátozásokat követően megszabadult tőlük, nem sokkal később saját fórumot indítottak.
kukkoló - A makktársfórum információit rendszeresen felhasználó, de saját élményeit következetesen eltitkoló qrvapecér.
kölcsönös kielégülés - A makktárs kielégülést keresve olyan akcióba kezd a hőggyel, ami pénzt jelent mindkettejüknek. A makktársnak kiadást a hőgynek bevételt, így aztán kielégülnek mindketten. A makktárs lövéskor, a hőgy meg amikor elteszi a suskát. Évente akad egy-egy olyan szerencsétlen balek, akivel a hőgy el tudja hitetni, hogy ő is elélvezett szolgáltatás közben, sőt, a szerencsétlen hülyéje ezt még világgá is kürtöli, ártatlan közlésével a makktársadalom harsány röhögését kiváltva.
leszbishow - Bérnőstény azon cselekedete, amikoris a gyanútlan makktárs pénzügyi kifosztására a kolleganőjét is beígéri, persze dupla pénzért, miközben úgy tesz, mintha a barátnője nyelve is izgatná, holott csak a minél több pénz izgatja. Általában egy gyenge utánzatot fogsz látni, ha meg azt mondják, hogy mindketten veled fognak foglalkozni, az azt jelenti, hogy egyik sem fog veled foglalkozni, azaz egy nullát kapsz, persze jó drágán. Ritka kivételek azért elõfordulhatnak, de ne bízz benne túlságosan.
LHV - Lányok, Házak, Vendégek, - egy veszekedésbe fordult internetes fórum, egy szupertitkos levelező-lista, és egy szakaszosan üzemelő, másodközlő honlap. Két szerkesztője - Proxy és BorsMáté - a lányos fórumok réme, ugyanis munkaidőben innen lopnak, szabadidejükben pedig ide szemetelnek, de a makktársadalom szereplőinek polgári adatait is szívesen hozzák nyilvánosságra.
logisztikázás - Az erotikus örömszerzés üzletszerű intézése során végzett (vagy fájóan hiányzó) szervezőmunka, melynek következtében azonnal fogadnak, ha megérkezel, csak a kiszemelt lánnyal találkozol és elhiszed, hogy ma itt te vagy az első és az utolsó vendég. Rossz logisztikázás esetén várnod kell (vö. ,,gyere vissza később,,), hiányos öltözetű élőlényeket látsz erre-arra kószálni, szembetalálkozol az akció előtt egy szégyenlősen elsomfordáló úriemberrel, utána egy türelmetlen gyúrónadrágossal, közben esetleg egy más által pofátlanul eláztatott papírzsebkendővel.
luksógorság - az ugyanahhoz a szexuális szolgáltatóhoz járó makktársak között kialakuló családi kötelék elnevezése
macskanyelv - A házi cirmos muffjának alkatrésze, ami fejlettebb nyelvérzékkel rendelkező makktársak csalogató megnyilvánulásaira (nem ugyanaz mint a ci-ci-cicc!) előmerészkedik az odúból
makkolda - Olyan szolgáltató hely, ahol hölgyek nyújtanak ezt-azt, többek között erotikus szolgáltatásokat is, elsosorban urak részére. Szokás a makkoldákat másképp is nevezni, pl. kupi, iroda, kuppantó, ház, kupolda, kéjlak, kupleráj, örömtanya, könyveloiroda
makktárs - Lányokat és házakat rendszeresen vagy ritkán látogató úriember, aki nem rest közkinccsé tenni az ezúton szerzett nemzedéki élményeit
makktársalgó - Leánykori nevén Carella fórum, ami évek óta nyújt lehetőséget nyilvános és anonim eszmecserére a szolgáltató hölgyekről és olykor velük is. A hasonló fórumok osztódással szaporodása, illetve az infantilizálódás miatt 2004 februárjától csak regisztrált vendégek szólhatnak bele. Leánykori nevén Carella fórum, ami évek óta nyújt lehetőséget nyilvános és anonim eszmecserére a szolgáltató hölgyekről és olykor velük is. A hasonló fórumok osztódással szaporodása, illetve az infantilizálódás miatt 2004 februárjától csak regisztrált vendégek szólhatnak bele.
makktársadalom - Makktársak virtuális közössége, amiben szerepel minden olyan hímnemű, aki fizető ügyfél volt vagy lesz valamelyik kupoldában (makkoldában). Aki épp most fizeto ügyfél, az is makktársnak számít, csak a jogaiban (makkoldalak látogatásában) épp akadályoztatva van.
menedzser - A leányokat futtató, a pénzüket elszedő úriember (korábbi nevén strici), aki gondoskodik a hölgyek marketing-kommunikációjáról és biztonságáról. Régebben ez egy 130 kilós nemzetiségi volt, manapság főleg olyan egykori szolgáltató hölgyek, akikre annakidején még a nemzetiségiek vigyáztak.
menedzserezés - A prostifórumokban a pozitív beszámolók közzétételét követő csaholás, amiben elsősorban a kibicek viszik a prímet és aminek a lényege az, hogy az adott beszámolót csakis a hőgy menedzsmentje írhatta. Az esetek 10-20 százalékában ennek van is alapja. A csahos kórus azt sikeresen elérte, hogy miattuk a kutyának sincs kedve beszámolót írni.
misszionárius póz - A lány négykézlábra ereszkedik (vagy lehajol) a fiú pedig hátulról közeledik. Amikor eléri, akkor kezdenek pózolni, persze erre létezik jóval több kifejezés, de nem mind ilyen szép. Ja, és nem is mindenki szerint ez az.
MT - MT = makktárs
NA - Nature Action, azaz gumi nélküli hancúr, az öngyilkosság legizgalmasabb formája. Izgató a hőgy, aki megengedi neked hogy védőfelszerelés nélkül megmászd (bérceire hágj), aztán izgulhatsz, hogy mit szedtél össze, és hogy lassú kínhalálnak vagy hosszas szenvedésnek nézel elébe. Mindenesetre a NA komoly dolog, az ilyenben utazó BN feketelistás, a gumi nélkül farkaló makktárs meg egyszerűen síkhülye.
nem tudok visszaadni - A rutintalan makktárs megkopasztására kitalált duma. A rutinos makktárs előre kiszámolt pénzzel megy, amit gondosan elkülönít a többitől. Persze még jobb, ha csak annyit visz magával, amennyire szükség lesz.
NF - Natúr francia, azaz a társkereső farkincája öltözék nélkül csóválódik valaki más szájszervében, különös szomorúságot okozva az óvszergyártóknak és reményt adva az orvosoknak.
NFVSz - NFVSZ = Natúr Francia Végig Szájba, kevésbé finoman szájbalövés. Az óvszermentes orális közösülés - a büntetőjogban fajtalankodás - közös megegyezésen alapuló költséges formája, amikor a hőgy az akció végén a szájpadlás és a nyelv bevonásával létrehozott vákuumot kihasználva gyűjti be a nemes nedűt.
NMT - NMT = Nem Makktárs. A makktársakkal szemben, akik rendszeresen látogatják a hőgyeket és tekintélyes summát hagynak náluk, a NMT napjait az örömlányokkal foglalkozó fórumokon való okoskodással és hőgyek felhivogatásával tölti. Ettől végre egy kicsit úgy érzi, hogy őt is észrevették.
nyomtatós - Az interneten olvasható baszámolókat  a bérnőstény elé táró szerencsétlen, aki jólértesültségével akar némi előnyt (árkedvezményt, elismerő cöcögést, stb.) kicsikarni és addig jár a kútra, amíg le nem törik a farka. A LHV fénykorában a makktársak addig vadásztak rá, míg kiderültek a következők:
1. nyomtatós nem csak egy van, hanem sok
2. a LHV egyik prominense volt a fő;nyomtatós, aki még elévülhetetlen érdemeket is szerezhetett volna egyes kuplerájokban, de csak a makktársak beszámolói által szerzett minimális befolyását tudta aprópénzre (értsd ingyenes és kedvezményes szolgáltatások) váltani.
3. az illető lebukását egy Andersen-mese próbálta leplezni, ami szerint egy makktárs (?) egy lépcsőházban félhülyére vert egy általa lebuktatott nyomtatóst, akinek a nevét és a foglalkozását is közzétette.
õsbozont - A makktársadalom háromféle muffot ismer, úgymint.
A borotvált: szőr nincs, maximum borosta, ami kellemetlenül felkarcolja az orrod tövét.
A fazonírozott: az álszeméremdomb fölött kis pamacs.
Végül az ősbozont: amin korlátozás nélkül burjánzik a szőr. Utóbbi kihalófélben van, ezért a makktársak szők csoportja a makktársalgóban önálló topikban értekezik a megmentésükről, esetleges tenyésztésükről.
PC - PC = plázacica, esztétikai kategória. Tipikus jegyei a minimum háromcentis műköröm, a platinaszőke tollazat, a kifejezéstelen tekintet, a papírszerű, zörgős bőr (ilyet szoláriumban lehet csináltatni) és a holdjáró cipő (pata). Ha a PC nem találta meg álmai aranyláncos-terepjárós kopasz hegyomlását, de vágyik a jólétre, akkor úgy csinál, mint aki szolgáltat. Ezt élvezni kizárólag az a makktárs tudja, akinek első a látvány. (a második a Ferencváros).
pénisz - Olyan, mint a fasz, csak kicsi és puha :)
pinairigy - azt a makktársat hívjuk pinairigynek, aki felfedez egy nagyszerű szextündért, és ezt gondosan eltitkolja a makktársadalom elől, nehogy más is belemártsa ujjait a szenteltvíztartóba.
PLPK - PLPK = PirosLámpás PanelKuckó, vagyis egy lakótelepi bérkégli, amit a bérnőstények bérelnek és eme bérleményekben bérmálják az összes kéjenc béreslegényt, akik jó esetben a szexuális örömködés kies bérceit hágják meg egy lopott órácska erejéig. A legtöbb PLPK található a XI. kerületi Etele, a XIII. kerületi Népfürdő úton, továbbá a XIV. Őrs Vezér tere környékén.
prémvadász - az a makktárs, amelyik a borotvált lányokkal és a fazonmuffokkal szemben az ősbozontban való turkálódást részesíti előnyben
R-kedvezmény - az utcán szolgálatot teljesítő hölgyek nevezik így az utcán szolgálatot teljesítő uraknak nyújtott szexuális szolgáltatás anyagi vonzatát. Az R-kedvezmény mértéke 100%, vagyis ha Cuncimunci nem kezeli le önként és ingyen az egyenruhás urat, akkor az megkéri, fáradjon vele. Ilyenkor az úticél soha nem a Hilton, hanem főleg a fogda. Akkor meg már inkább az ingyenmenet...
ribizlizés - a makktárs behatol a sűrűbe és kitartó kutakodás után jó esetben megleli az ízletes, piros bogyójú gyümölcsöt, a ribizlit (riboszómát, h&#245;gyet, stb.) <br>Ezt követ&#245;en újra behatol a s&#251;rejébe, de ez már egy kisebb bozótos amit csak védőfelszerelésben ajánlott felderíteni. A végén kétféle magot hagy az illető úr a ribizlizés helyszínén, a második a pénzmag.
SZFBT - SZFBT = szarfaszú beszámolótolvaj, aki mások beszámolóit illetéktelen helyre juttatja, úgymint nyomtatott vagy elektronikus formában saját vagy más néven, eredeti, vagy átírt formájában közzéteszi
szexháromszög - Hasonlít a Bermuda háromszöghöz, mert eltűnik benne sok minden, de különbözik is attól, mert Budapesten van, a Szent István körút - Pozsonyi út - Ipoly utca - Váci út határolta területen, ahol régebben minden harmadik lakásban szextündérek űzték az ipart. Mára már egy kivétellel az összesben lehet bujálkodni, de kósza hírek szerint hamarosan onnan is kiutálják az idős nyugdíjas bérlőt, özv. Geduld Zónánét
szexlexikon - Makktársak iránytűje és webmesterek afrodiziákuma. Jelen összeállítást olvasgatva kezdő makktársak megismerik a makktársadalomban használt rövidítéseket, kezdő webmesterek pedig izgalomba jönnek, mely gerjedelmet az itt olvasottak változatlan, vagy átszerkesztett formában a saját honlapjukra másolásával csillapítanak.
szolgáltató - Kurva, bérnőstény és még egy csomó egyéb, de entellektüel körökben csak úgy szokás emlegetni, hogy HŐGY
SZV - SZV = szoknyavadász. A lányok hajkurászásáról ismert urak elnevezésén felül egy ismert portál elnevezésének rövidítése. Egyesek a kényelem okán használják, kettesek pedig a forrás feltüntetéséhez, nehogy valaki ráismerjen.
SZV fórum - SzoknyaVadász Fóruma. A makktársalgó körülírtabb megnevezése.
SZT - SZT = szextündér. Azon hőgyek gyűjtőneve, akik átlagon felüli szolgáltatásuk miatt, vagy valamely törzsvendégük érzékeny fülei miatt a makktársi körökben megszokott elnevezésnél sokkal jobbat érdemel(ne)
TCB - TCB = támogató célzatú beszámoló. A hálás makktárs, vagy éppséggel egy a lányokkal cigánykodó-alkudozó baromarcú lelkendezése a makktársfórumokon, amivel inkább árt a szegény lánynak, semmint használna neki.
- TÉ = testre élvezés: NF-t igérő, de valójában a makktársat átverni akaró bérnőstény cselekedete, ahol is a nemes nedűt kézzel csikarja ki a kéjrúdból, és azzal jobb esetben a saját, rosszabb esetben a póruljárt makktárs testét teríti be.
TFP - Tutti Frutti Party, egy hazai kiadású szexpartner-kereső magazin.
TP - Time pressure (az idő szorítása), azaz a büdös kurva állandóan az órát nézi és ha egy órát fizettél előre, akkor 25 perc múlva az utcán találod magad.
tündérkezés - A ribizlizés magasabb minőségben űzött formája, egy gyakori folyamat, amely során a makktárs kiválasztja a szextündért, becserkészi, felkeresi, majd megműveli.
tündértár - Makktársak beszámolóinak gyűjteménye.
türcsi - A törülköző (vagy törölköző) névre hallgató textíliának alacsonyabb intellektusú polgárok köreiben bevett becézése. Valójában ez egy víztaszító anyagból készült, bizonytalan színű, szagú és állagú valami, amit összehajtogatással szokás tisztítani.
utcai harcos - Makktárs a gépkocsizó hadosztályból, aki szívesebben veszi célba a járda szélén mozgó objektumokat, semminthogy hirdetések vagy más ajánlatok közül választana egy legalább olyan bizonytalant.
védõfelszerelés - a gumióvszer másik neve.
vadászat - Meredező szerszámmal lapozod a szexpartner-kereső lányok hirdetéseit, vagy reménykedve vizsgálod az autódból a régi és az új türelmi zónák gyalogosait.
vilivalizás a susnyákosban - A dugás (kefélés) romantikus módozata

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr851988955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csoki 2008.06.02. 17:10:15

Hali!Én asszem tudom mit jelent!Ha igaz akkor a ruszkiknak van ilyen kézmelegítőjük és azt is így hívják.De megoszthatod velem(velünk) h te még milyen jelentést találtál. ThX!

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.06.02. 18:55:56

Én úgy tudom h a muff azt jelenti h szőrös holmi, valami melegítő/tartó cumó, szal akkor ez stimmel végülis a te leirásodra is.. :D
süti beállítások módosítása