..mondják eggyesek. Ma kaptam egy varázslatos cikket, gondoltam leírom, hogy én mit gondolok. Szerintem olvassa az is, akitől kaptam, remélem nem lesz sértődés, de némely mondaton nagyon elcsattant valami.

Minden fának van gyógyító ereje, ez egyértelmű. Mindenki tapasztalta már, hogy sétálás közben a fák mellett jó kedve van. A részegek is ezért mennek fától fáig, mert tudat alatt tudják, hogy attól lesznek jobban, ha az eggyik fa után a másikat ölelik meg. 
A rutinosak már tudják is, hogy heti legalább 2-3 alkalommal meg kell ölelgetni a fákat, hogy tisztuljon a kisugárzásod, és megtisztuljon a lelked.

Ennek a jelenségnek tudható be, hogy nagyapáink fákat ültettek a kertbe. Sokan azt hiszik azért, hogy legyen termés (alma, körte, dió, szilva, cseresznye), de ezek az emberek nem ismerik a természet gyógyító hatalmát.  A hatalom szó is a hat almából ered, ez pedig egyértelműen a fák pozitív erejének mellékhatása.

A technika mit sem változott az idők során. Aki teheti és szerencsés, az menjen csak ki az udvarra, aki nem annak muszáj lesz a közeli  parkba baktatnia.

A technika igen specifikus és bonyolult, sokan ezért nem is ismerik. A pontos és megfelelő technika elsajátítása letfontosságú a megfelelő hámosodáshoz és lelki béke elnyeréséhez.
A fa megközelítésével kezdődik az egész. Még mielőtt túl közel mennénk a fához meg kell bizonyosodnunk róla, hogy a fa nem ent-e. Ha így van, akkor a későbbiekben még gondunk lehet vele. Ennek elbírálására elég megszólítanunk: "hé te kurva fa!" Ha erre semilyen reakciót nem jegyzünk, akkor biztonságban vagyunk: a fa nem ent.

Ezek után tenyerünk belső felét 90 fokban egymáshoz képest megközelítve a fát kell közeledni. Amennyiben ez nem így történik, úgy elképzelhető, hogy nekimegyünk, vagy belénk köt a fa.
A tenyér megfelelő tartása közben ügyelni kell a testtartásra is. Melkassal előre közelítsük meg a fát. Eszünkbe se jusson háttal menni, mert így a fa pozitív energiái a végbelünk felől érkezhetnek, amik rendkívül kellemetlenek is lehetnek, esetenként gát izom szakadást is okozhatnak.

Ha eddig mindent az utasításnak megfelelően csináltunk, akkor nyitott tennyérel a fa felé haladunk. Most fürgének kell lennünk, mert ha nem vagyunk elég gyorsak, akkor a jó energiák gyökrhegyre kapják a fát és elfutnak vele.
Az eddigi testtartást megtartva fussunk a fa felé és vessük rá magunkkat. A fa teljes nyugalmáig legalább 5 percet a fán kell eltölteni, akár felmászva, akár átölelve, hogy aztán további 5 percben kifejthesse gyógyító hatását.
Ezen percek közepedte a fa készségessen fogja végighallgatni gondunkat bajunkat, tehát ne legyünk restek elmondani neki, hogy mi a helyzet a párkapcsolatunkkal. Kérdéseket is tehetünk fel. Ezeknek az elbírálása a percenként lehulló levelek számától függhet. Ha 10 alatt van, akkor igen, ha 10-20 között talán, ha több akkor nem. Egyéb esetben nem tudni.
Érdemes figyelni a kérdésre, hogy eldöntendő legyen, különben a fa összezavarodik. Az örökzöldek levél-kommunikáció egyelőre még ismeretlen. 

Amennyiben sikered volt, kérlek osszátok meg velünk tapasztalataitokat a fenti linken komment formájában.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr743194066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nike2822 2011.08.31. 22:15:18

idióta barom :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D annnnnyira hülye vagy... :D:D:D:D:D ezen meghaltam... :D:D:D
süti beállítások módosítása