Transformers 3 torrent trollok

2011.07.01. 10:27

 Mivel ma nem megyek melózni, ezért bokros teendőim mellett lehetőségem van néhány filmet is megnézni. Ma esett úgy, hogy ránézzek a hőn szeretett torrent oldalamra, reménykedve abban, hogy majd találok valami finomságot.
Hatalmas csalódás ért, mert rögtön az első torrent után felment az agyvizem.

Transformers 3 rus cam. A cím már elég sokat elárul, de ilyenkor jön az, hogy az ember megnézi a sample képeket/videót, majd ha még ez után is bizonytalan, akkor jöhetnek a kommentek, ami alapján azért le lehet szűrni, hogy kegyetlen mocskos szar minőségű-e a videó, vagy kibaszottul mocskos szar-e. He! Normál helyeken ez úgy néz ki, hogy van kb 20 komment, de még sokat mondtam, aminek az eloszlása a következő képpen alakul: - az első "elsőzik", majd elnézést kér és odaírja, hogy kurva fasza a film - utána jön kb 2 komment, hogy itt és itt van felirat, és az enyém már javított, nem úgy mint az első kommentelőé - jön az első arányos: audió 5/10, videó 3/10 - Jön még egy, aki szidja hordja, az első arányost, hogy mit nézett, ez legalább van 7/10 és 5/10.
- a következő 3 kommentben megegyeznek, hogy a 6/10 és 4/10, és igaziból barátok vagyunk.
- majd még pár komment, amiben vegyesen szidják a filmipart, bezzeg a régi időkben, kurva fasza volt, kurva szar volt, még kéne ám köszönni a feltöltőnek, mikor jön már HD (egy nappal mozi után, hozzáteszem)

Így igaziból durván 10 komment után le is zárul a vita és folytatódik annál, amit 2 nappal később töltöttek fel, és a 63. percben már nem lóg bele a jegyszedő haja.

Most, hogy egy oldalon keresztül részleteztem, hogy miért is jó torrentezni, jön a lényeg, hogy miért akadtam ki.
164 komment arról, hogy menjek IMAX-be, és vagy ha nem 3D-be nézem, akkor egy szarfaszú köcsög buzi vagyok. Ja és persze a feltöltőt azt azért szeretjük, de mindenki más egy cigány köcsög. 

Elolvastam az összes kommentet, csak azért is, hogy jól kibasszak mindenkivel, és gyors számolás után kiderült, a torrent minőségével (és vagy bármilyen ténylegesen hozzá kapcsolódó tartalommal) 6 azaz hat darab komment fogalalkozik.
Igaziból valahol szórakoztató volt nézni, ahogy az egyik moziba járós tábor váltig állítja, hogy a a mozi olcsó. Mert hát tulajdonképpen, ha IMAXba mész az "csak" 900 forinttal több (ami lényegében több, mint a fele a sima árnak). Sőt ha buzi vidéki vagy, akkor meg gyere már fel Pestre, a kánaán hazájába, és inkább ott nézd IMAXbe. 
És ha mindezért nem vagy hajlandó 5 ezer forintot fizetni, akkor még az unokád is rohadjon meg!

A másik csoport a csóró vagyok, nem megyek moziba azért se, és rohadjon meg az összes burzsuj köcsög. Mindamellett ott van aláírásban, hogy csrillió magos gépe van, 700Gb RAMmal és legalább 3 videókártya van a gépében és/vagy 42 colos macbook ott figyel az asztalán.

Igaziból ez a két fő csoport, de azért még van pár:
A régi szép idők: minek vitatkoztok, már minden szar, bezzeg amikor még a dédnagyapám 6 éves volt, az mesélte, hogy az ő nagyapja egy oviba járt Chaplinnel. 
A kurva anyját mindenkinek fajta: teljesen mindegy, hogy mi zajlik már 20 komment óta, ő visszaír az elsőnek, hogy mekkora fasz hogy elsőzik, majd hozzáteszi (kétszázadikként), hogy ő a második.
Vannak a békítők: akik próbálják a csoportokat békíteni és rádöbbenteni őket, hogy az élet szép, kár ezen vitázni. Rendszerint őket utálják a legjobban, mert mindkét vitatkozó fél elhordja, szidja őket. Nem utolsó sorban a kommentjét pedig legalább 124 mínusszal és/vagy dislikeal sújtják. 
Vannak a nyalósak, akik egyik csoportba se tartoznak, de probálnak mindenhova objektíven nyalni: "minek nyomatjátok a mozit egy torrent oldalon, hát hülyék vagytok??? A film amúgy fasza volt IMAXben, aki teheti nézze."
Az okoskák váltig állítják, hogy nem volt sehol a leírásban, hogy ez oroszul van. Fenyegetőzik, hogy ha ezt az admin meglátja, majd akkor kaptok ám a fejetekre. 

Igaziból lehetne folytatni a sort, mert egy egész kis közösség fejlődik ki minden torrent oldalon a társadalom összes rákfenéjével együtt, de azt hiszem felesleges folytatni.
Végül nem szedtem le, mert nem tudtam dönteni, hogy szar faszú zsidó legyek, vagy mocskos cigány.

Természetesen a fenti történet teljes mértékben kitaláción alapul és a valósággal való bármiféle egyezés csak a véletlen műve. Nyilvánvaló, hogy senki nem torrentezik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr63029493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása