Blog 5.0

2011.06.30. 20:30

 Ma végre megint nekiálltam egy kicsit dolgozgatni a blogon. Az idők során rengeteg dolog eszembe jutott, amit érdemes lett volna kipróbálni. 
A tesztelési időszak során nagyon sok minden kiderült és lassan már körvonalazódni látszik, hogy miként is fog kinézni az új blog.
Ahogy már korábban is, a legfőbb változások nem feltétlen látványosak, inkább a blog gyorsabb működését hivatottak szolgálni. Rengeteg olyan apróság is lesz majd, ami a kezelhetőséget segíti elő. Így például eltűnnek olyan fülek, gombok, amiket nem használunk, és megjelennek olyanok, amik a gyorsabb böngészést teszik lehetővé.
A főoldalon olyan felület kialakítása a cél, ami ténylegesen csak a tartalmat jeleníti meg, és nem tartalmaz más felesleges dolgot. Ilyen szempontból a blog.hu-s motor sok helyen kötözködik, de ha minden jól megy, akkor pár napon belül talán sikerül rendesen összerakni a dolgot. 

Akinek esetleg van építő jellegű kritikája a bloggal kapcsolatban, vagy hogy mit látna viszont szívesen a blogon, vagy a designban, az most még jelezheti, amíg fejlesztési szakaszban van a dolog.
Szorítsatok és akkor tényleg hamar kész lesz.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: blog update

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr623028313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása