2011 04 09

2011.04.09. 23:17

 A napokban azért nem voltam, mert majdnem minden napra jutott valami dolog. Tegnap pl Beninek volt a születésnapja és oda voltunk hivatalosak. Gerynél mindig nagyon jók a bulik. Van nekik valami barátságos feelingjük. 
Meg főleg azért szeretek abba a bandába járni, mert egy teljesen más társaság jár oda. Nekünk ugye van egy erős magunk, ami mindig együtt van és néha tényleg jó kicsit más emberekkel is találkozni.

Volt pizzasütés, meg szalonnát is sütöttek páran a kertbe. Komoly volt. Niki mellett ott volt Bence és Nóri is, akiknek külön örültem, mert mindkettőjükkel lehet nyomatni a hülyeségeket. A tábortűznél is ment a baromkodás, meg aztán piálás közben is.

Sajnos korán el kellett jönnöm, mert ma 5:30 kor volt ébresztő, mert mentünk faterral melózni. Egyik munkatársánál kellett villanyt kötni. Nagyon menő házunk volt. Kint volt a puszta közepén, a szántók mellett, és már kezdtem azt hinni, hogy valami kis viskóba megyünk, amikor a fák mögül előtűnt a hodály nagy ház. Voltak lovak is meg minden. Nagyon kemény volt.

Most megyek és igyekszem itt is behozni a sok nap lemaradást :)

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr862813187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása