Blog 4.03

2011.03.22. 19:45

 A napokban volt egy kis alakítás a motorháztető alatt. Sok mindent nem lehet látni belőle, inkább csak a blog sebessége alakult kicsit.
A rengeteg tartalom és facebook add miatt az oldal betöltése sokszor lassúnak tűnhet. Ezt leginkább a facebook okozza (nevén nevezve Like gomb) de a twitter is szerepet játszik a sidebarban.
A mostani változtatások ezt próbálták kicsit gyorsítani. Most már a kontent sáv töltődik be elsőként, és csak utána  a sidebar. Így az első bejegyzést már akkor olvashatjátok, amikor még a komplett oldal nem töltődött be.
Apróságnak tűnhet, de ezzel talán végre vége az unalmasan eltöltött másodperceknek, amiket az oldal betöltődése közben kellett elszenvednünk. 

Felmerült az a gondolat is, hogy a komment részt lecseréljük egy Facebook comment boxra, aminek annyi lenne az előnye, hogy bárki kommentelhet és nem kell hozzá inda akk. 
Az egész dolognak a legtöbb pozitívum mellett van egy olyan mellékhatása is, hogy aki eddig álnéven kurvaanyázhatott, az ezentúl ezt csak a saját nevével teheti meg.
Ti mit szólnátok hozzá? Legyen új kommentelési forma névvel, vagy inkább nem kommenteltek mert nincs inda akk?
Várom a válaszokat ebben a kis szavazódobozban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr542763072

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: รอกไฟฟ้า kito 2018.10.15. 03:45:10

Bloons tower defense ipad hacks - Humulin sliding scale

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása