Blog 4.01

2010.12.21. 17:30

 A blog designja már régóta nagy kérdés volt, de most végre sikerült egy picit visszafogottabb és áttekinthetőbbet alkotni. A fő cél az volt, hogy az oldaltöltés gyorsabb legyen és hogy dinamikusabb legyen az egész oldal.
Eddig az volt a mániám, hogy tele kell szórni minden szarral, meg animáció meg ilyenek, aminek végül semmi értelme nincs.
A mostani design jóval letisztultabb és gyorsabb az elődjénél. Ahogy látjátok a két sidebar helyett most csak egy van. Ez főleg azért alakult így, mert egyszerűen túl széles volt a design és valamit tenni kellet. Így ugyan hosszabb az egész, de zavarónak talán nem mondanám. Így nem olyan zsufi az oldal. A sidebarban levő tartalom egész egyszerűen úgy lett megoldva, hogy ami kevésbé fontos az került az aljára.

Az egyik legfontosabb változás, hogy kikerültek a nagy képek a designból, így a töltési idő jóval gyorsabb. Illetve kikerült az css animációk nagy része is, ami ugyan esztétikus volt, de funkciójuk nem volt, és olyan kis mértékben szépítették az oldalt, hogy lényegében feleslegesek voltak,
A legutóbbi kommentek részen a neveket még jobban kiemeltem, hogy látható legyen, ki is kommentelt utoljára, illetve, hogy lássátok, ha esetleg válaszoltak nektek.
Ja és az egész balra lett igazítva ;)

Akkor és most. Jöhetnek a bírálatok, észrevételek, vagy akármi ami nem tetszik/tetszik ;)

Szerző: weinie4

4 komment

Címkék: blog update

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr62530684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macborp · http://flamelake.wordpress.com 2010.12.21. 21:46:48

ha lehet szavazni, akkor 100%, hogy az új!

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.12.21. 21:51:40

örülök hogy ennyire bejön :D kicsit sok volt már nekem is az a sok szín, meg minden egyszerre ;)

macborp · http://flamelake.wordpress.com 2010.12.22. 17:32:26

volt egy kis gay pride-os beütése:)

bencebokor 2010.12.23. 22:43:00

a balra igazítás zavaró, amúgy jólett
süti beállítások módosítása