Comenius #2

2010.12.02. 12:19

 Ez igaziból a tegnapi posztnak kellett volna címnek, de tegnap annyira nem volt időm, hogy nem tudtam huzamosabb időre gép elé kerülni.
A tegnpi nap is elég jó volt, főleg mivel este kivittük a külföldieket - ez olyan megbélyegző nem? - szóval a vendégeket egy kis esti mulatságra.
Először révészben kezdtünk, ahol 2 órán keresztül biliárdoztunk. Elég jó volt, mindenki élvezte, főleg hogy volt pia is. A banda nagy része már itt megszerezte az alapot az esti programhoz. A vodka-kólák percenként ürültek a pohárból, a pina-colada 2 hörpintés volt, szóval mindenki ízlésesen becsiccsentett. 
Az olaszok sajna nem jöttek, de bánhatják. Ma már kérdezték páran hogy mi volt és kezdett a szájuk lefelé görbülni.

Révész után mentünk át bridgebe, de lévén, hogy még csak 10:10 körül voltunk, természetesen nem volt semmi. Senkinek nem tetszett, ezért átmentünk laposra, ahol szintén nem volt még semmi. Viszont volt héliumos lufi, ami nagyon poén volt. Mindenkinek Mickey egér hangja volt.
Kb fél kettő felé értük haza, szóval 2 re már ágyban voltam. Jó volt ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr882488109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása