Karácsonyi készülődés

2010.11.26. 22:47

 Ma Nikivel és apuval kint voltunk a karácsonyi vásár megnyitóján. Az eredeti terv az volt, hogy majd akkor mi megnézzük, ahogy felkapcsolják a fényeket - mert hogy ez egy külön szertartás ám - és akkor az tök szép lesz - tényleg.
Ahogy kezdtünk kiérni a Széchenyi térre, rögtön láttuk, hogy nem lesz ez olyan vicces, mint azt mi elterveltük. A téren konkrétan hering parti volt és valami opera énekes is kornyikált, amitől persze nekünk menekülhetnékünk támadt. 
Még mentünk egy kört a Baross úton, aztán vissza is fordultunk. A Széchenyi téren még pont elkaptuk a villanykapcsolást. Volt lézershow, meg minden ami kell. Nagy meglepetésre azt írták ki vele, hogy boldog karácsonyt. Hangulatos volt meg minden, de megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy ha már most ekkora a hype a dolog körül, akkor mi lesz még itt karácsonykor?

A város amúgy szép.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr582475819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása