Insomnia

2010.09.28. 19:00

 Gyakorlatilag nem tudok aludni. Reggel felkelek, olyan vagyok mint a mosott szar, és mire beérek a suliba, addigra meg pörgök mint az állat. Délig ki is tart a jókedv, aztán kb délután 2 körül jön el az első holtpont. Itt kész, vége, agyhalál. Sikerül hazakeverednem, itthon akkor kaja, és akkor ezzel el is érkezek a második holtponthoz. Itt megint meg akarok halni és minden bajom van.
Rendszerint itt el is alszom kb 1 órát és akkor kelés kb 4 kor és megy tovább a mókuskerék. Nem tudok mit kezdeni magammal még mindig hulla vagyok.
És akkor jön a legrosszabb.. Este nyolctól gyakorlatilag nem lehet lelőni sem. Pörgök mint az állat és olvasok és filmezek, és szerkesztek, és ps, és bringa, és akármi. Akkor persze ezek után még gyorsan rss, meg blog, meg facebook - ami persze egy kifejezetten rövid folyamat (2-3 óra) és akkor ott tartok hogy 23:00. Ez még egész jó lenne, ha ilyenkor sikerülne elfeküdni, de nem megy. Menni megy, csak nem tudok elaludni. Zakatol az agyam - "you forgot your flash drive" effektus.
Végül kb 2, fél 3 körül sikerül elaludnom, de hajnalban meg megébredek és nem tudok visszaaludni. 
Nem tudom mi van velem, de nem normális az biztos..
Amúgy ha már alvási szokások, akkor csek disz áut!

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr252330271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_and 2010.09.29. 13:50:37

hagyd ki a délután alvást. amikor úgy érzed fáradt vagy egyél valami szénhidrátban dús ételt, menj le sétálni, vagy akármi, de semmiképpen se aludj. ez az oka annak, hogy nem tudsz éjjel aludni.

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.09.29. 15:13:38

tegnap bevált :D no délutáni alvás, viszont sikerült korán lefeküdnöm - 10 körül.
köszi a tippet
süti beállítások módosítása