Ruha flakonból

2010.09.24. 19:01

 Gondolom már mindenkivel megesett a "nincs egy göncöm effektus". Nincs is annál rosszabb, mint amikor kitalálod, hogy ezt, vagy azt fogod felvenni, aztán mikor helyzetbe vagy, akkor derül ki, hogy a szennyes kosár legalján van a cucc, mint ahogy az összes többi rendes ruhád is.
Ilyenkor jön jól a lenti találmány. A technikát Manel Torres, spanyol designer fejlesztette ki. A dolog lényege hogy apró textil rostokat kevernek vegyi anyagokkal és némi hajtógázzal - ha flakonban van - vagy egy izmos kompresszorral - ha dobozos - és máris kész az instant felső.
Nyilván a technika még gyerekcipőben jár, de szerintem még pár év, és a ruhákat nem varrónők készítik majd el, hanem mint az Audiban, egy soron lesz pár spray-robot, amik nyomatják rá a babákra a festéket.
Ha pedig otthon kiszakad a felsőnk, nem lesz más dolgunk, mint előkapni a szekrényből a javító sprayt és rápisszenteni egyet a lyukra.
A cucc amúgy jövőre kerül boltokba és kb 15 dolcsi lesz egy flakon. Nem is sok.
Képek még a tovább után...

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr852320832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása