Blog :: Strona49 & iCandy

2010.09.21. 23:33

 Mivel a múltkor már eljátszottam a gondolattal, hogy nem kéne, hogy kárba menjen az eddig befektetett munka, ezért ma egy gyors leporolás után újra elindult a két társblog is.
Aki nem nézte volna őket, az most pótolhatja a hiányosságot - jobb oldalt kell kattintani a gombokra!
Mindkét blogon változott a háttér, a jelenlegi weinie blogosra, hogy egy kicsit egységesebb legyen a design, illetve a Candy blog visszatért az eredetekhez. 
Ez alatt azt kell érteni, hogy újra tumblr motor dübörög alatta. A régi tumblr-ös design kapott egy kis ráncfelvarrást, mert az eredeti design nem volt már toppon.
Így most mindkét blogon van valami, ami kicsit emlékeztet a rendes blogra.

A strona49-en továbbra is fotókat és zenéket fogtok találni, de főleg fotókat. A design maradt a régi, de mostantól lesz rajt friss tartalom is.
A candyn továbbra is mennek a képek, napi 1db. Jóból is megárt a sok. Természetesen a packok is mennek fel oda is.

Ja és még valami: a rendes blog, tehát ez, is kapott némi újítást. Határozatlan ideig még elérhető ie-ből, de erősen fontolgatom a tiltását. Szóval a blog kapott egy másodlagos css-t, amit az ie kezel, így a kontent olvasható - bár nem úgy jeleníti meg, ahogy kéne..
 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr522313838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2010.09.22. 18:03:02

Valami 6 éves évfordulós LOST posztot/képet/valamit dobsz fel ma?
(bár amíg Ikrénynél nincs..:D :D)
süti beállítások módosítása