Blog :: 50K

2010.09.10. 15:42

 Tegnap este értük el az 50 000. látogatót és gondoltam megér egy pár szót a dolog.
Mindig nagyon örülök neki, mikor rápillantok a számlálóra, mert ilyenkor mindig elgondolkozok, hogy mennyi embert érdekel az, amit kirakok, és mennyi ember figyel rám.
A jelenlegi blog közel két és fél éve üzemel, ami azt jelenti hogy átlagosan több mint napi 50 látogatója volt. Ez nem olyan sok, de ha azt vesszük, hogy az elején milyen kevesen olvasták.
De itt van pl a tegnapi ellenpélda is: 326 látogatás egy nap alatt, sőt még az index címlap is összejött.
Ezek alapján tényleg nagyon jól esik, hogy lassanként kezd valahová tartani ez a dolog, és egyre inkább kezd úgy kinézni, hogy van is eredménye annak, hogy ezzel foglalkozom.

Szóval így tovább és terjesszétek az igét! Hamarosan - vagy inkább úgy mondom hogy majd - lesz komoly változás is a blogon. A tervek már készülnek, már csak a kivitelezés van hátra..

Ps.: Múltkor megyek a városban és egy kis tökös srác, volt kb 150 magas, rám nézett, elkerekedett a szeme és odakiáltott, hogy "Csá Weinie!" Nagyon meglepődtem de jól esett :D

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: blog bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr522286532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2010.09.11. 13:24:19

gratula :] amugy melyik volt index címlapos?

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.09.11. 19:10:26

köszi köszi
nem tudom mert én nem láttam, csak az index.hu referal látszott a statban és mondták h láttak.
szóval konkrét nincs. a staton meg nem látszik hogy hova ment a link..
süti beállítások módosítása