A készítők eredetileg egy folytatást terveztek a trilogiának, de most nagyon úgy néz ki - már tuti - hogy nem folytatás lesz, hanem újrakezdés.
Én mondjuk ebben semmi logikát nem látok. Azt még megértem, hogy ha egy hatvanas évekbeli remakeből csinálnak egy feldolgozást, de hogy miért kell újrakezdeni egy relative nem régi filmet..? Az első részt 2002-ben dobták ki. Az 8 éve volt. Még ebben az évtizedben, erre most csinálnak egy remaket belőle.
Állítólag azért döntöttek így, mert a forgatókönyv nem tetszett és újat kértek, meg ugye Tobey Magurie nem vállalta a 4. (első?) szerepet, ezért egy új srácot kerestek a helyére.

A srác nem más mint Andrew Garfield - akinek már a neve is elég vicces. Még nem hallottam róla se jót se rosszat, de a képek alapján úgy tűnik, hogy egy csont és bőr gyereket raknak a menő Pókember szerepbe.

Nyilván nem lehetett volna Arniet berakni, de Tobey azért nem volt ennyire vézna, na!
A rendező szerint az új/régi filmben újra láthatjuk majd, hogy Peter Parkert megharapja egy pók, és pókemberré változik.

Akárhogy is nézem, nekem nem tetszik az ötlet, hogy a végre valahova tartó történet után, most csapó és kezdjük előről. Végre tudtuk, hogy ki kicsoda, és kinek milyen problémái vannak az életében. Nyilván ez fix a karakterek miatt, de a színészeket is megszoktuk ezekben a szerepekben.

Pont emiatt lesz biztos, hogy megnézem majd az új filmet. Már csak az új MG miatt is 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr442126298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása