Ma végleg befejeztem az Attila féle gömbözz blog designját. Nem lett túlbonyolítva, de szerintem a vélnak megfelel. Van rajta minden ami kell (facebook like gomb). 
A design főleg a füvön gurulásra emlékeztet, ahogy az ember görgeti a lapot. 
Csináltunk egy nagyon menő facebook oldalt is neki - amihez lehet is csatlakozni a Gömbözz! blogon. 
Ám a nagy szenzáció nem ez, hanem az, hogy Attila jóvoltából kipróbálhatjuk az egyik legújabb szerkezetüket, ami helyben forog. 
A létszám limit 40-50 fő, szóval aki ki akar próbálni egy prögés a zorbban az keressen engem, vagy Attilát a másik blogon.
Aki jön, az pedig hozzon magával fürdőruhát és törölközőt. Az előrelátható időpont jövő szombat, azaz Július 10-e, délután.

Attila amúgy nagyon korekt volt. Segítőkész és normális. Szóval azt mondom, hogy le a kalappal előtte. Egy igazi dinamikus üzletember.

Az viszont nagyon jól jött, hogy már volt tapasztalatom a blog.hu-s rendszerekkel, mert emlékszem, hogy mikor az enyémet csináltam, akármennyire is értek a html/css-hez akkor sem igazodtam még ki, hogy mit hol, hogyan. 

Most már konnyű dolgom volt, és csak azt kellett kitalálnom, hogy mit hova szeretnék, és hogy milyen módon. 
Gondoltunk nagyon durva ötleteket is, mint pl kurzor illetve görgetősáv ikonjainak megváltoztatása, de mivel nem minden böngésző szereti, ezért nem lett túlkomplikálva.

Ha átlátogattok, a Gömbözz! blogra - katt ott találtok majd - mindjárt megírom azt a posztot is - néhány bannert, amit kedvetek szerint elhelyezhettek a saját honlapotokon, vagy blogotokon, vagy ahol akarjátok :D

Összegzés képpen: menjetek át és bannert rakjatok ki, aki pedig ki is akarja próbálni, az lépjen kapcsolatba velem - vagy Attilával a másik blogon :)
Have fun!

-update-
Még nincs banner a blogon, majd csak holnap lesz, mert még konzultálok Attilával ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr852126169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása