Weave Type

2010.06.07. 21:56

 Mostanában - a lófaszt! már régóta.. - elég sok blogot olvasok, ami azzal jár, hogy rengeteg dolog a kezem közé akad. Ilyen volt ma is pl. ez a menő font. Aki nem tudná miről van szó - mert ugye van olyan is, aki nem tudja, ki az a Mel Gibson - annak most mondom, hogy a font az a karakterkészlet, amit az operációs rendszer használ. Ergó ha elég tökös vagy és be tudod rakni a rendszerbe (ctrl+c, ctrl+v) akkor lehetnek akár ilyen menő betüjeid is a windowson belül.
Szóval a mai design téma nem más, mint egy menő kézzel készült font. A készítője elég elborult agyú lehetett, hogy megcsinált ennyi betűt. Aki ismeri a technikát, azt tudhatja, hogy nem 2 perc előkészíteni és megcsinálni egy ilyen fajta alkotást. Főleg hogy itt nem is egyről van szó, hanem egy egész abc-ről. 

A tovább után még menő közeli képek..

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: design webart

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr22064231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása