Új menő design Tumblr-ön!

2010.06.07. 21:19

 A napokban ugyan nem voltam túl up to date itt neten, de ma felfedeztem, hogy a legkedvencebb blog szolgáltatónk, a Tumblr új design kapott. Elsőre nem sok minden tűnik fel - főleg annak aki nem ismeri az admin felületet - de a fekete design sokkal teccetősebb, mint a korábbi "buzikék". 
A tumblrity ugyan hiányzik a népnek, de mostanában sok fejlesztés történt. Aki nem ismerné a Tumblr-t, annak el kell mesélnem, hogy a legfőbb erénye az hogy rendkívül egyszerűen kezelhető. Nincs sok beállítás a posztokkal kapcsolatban, csak - ahogy a képen látszik is - azt kell kiválasztani, hogy a kontent milyen legyen. Innentől kezdve mi sem egyszerűbb.. 

Ezért is csináltam egy sokadik blogot. Itt ugyan az admin felület látszik, de a képekről talán látszik, hogy a blog témája nem más, mint a sorozatok. Egyelőre leginkább a lost, mivel most nincs se house, se dexter. Én meg mást nem nagyon nézek. 
Ez nem a megszokott weinie féle blog. Ezt nem csak én szeretném csinálni. Az új blog oldalsávjában - katt a képre - a leírásból ki is derül, hogy a Ti segítségetekre vágyom. A léyneg az lenne, hogy ha van valmi menő idézeted, vagy videód, ami a sorozat egyik jelenzős mozzanata, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni a sqdatabase kukac gmail pont com mailcímre és várni, hogy kitegyem. Erre azért van szükség, mert valamennyire azért szűrni akarom a posztokat és ha valaki random puncikat és kukikat küldene be, azt nem nagyon honorálnám..

Szóval kalandra fel! Küldjétek a menő quotokat és hireszteljétek a népnek, hogy most már van ilyen is. Az idézetek jöhetnek akármilyen sorozatból.
Szóval katt a képre, és nyomassátok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr872064109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása