Lost :: Újra

2010.05.30. 22:16

 Pár napja nekiálltam megint lostot nézni. Főleg azért, mert rengeteg olyan dolog volt a sorozatzáró részben, amiben nem vagyok biztos, hogy jó befejezés volt. Ezért úgy döntöttem, hogy újra nézem a sorozatot, most hogy már tudom mi a vége, és mire kell figyelnem. 
Már eddig is nagyon sok érdekes dolog volt benne, amiket fura volt újra látni, pedig ez még csak az első évad. Fura a szereplőket még a rendes szerepük szerint látni. Még nicsenek mások a képben, még csak ők vannak a szigeten. Pontosítok: a többieket még nem láttuk. 

Igaziból annyira belejöttem a nézésbe, hogy még egy blog van születőben, ha minden igaz, de egyelőre erről csak ennyit. 
Főleg segítségként készítettem el, mert annyi dolgot fejben kéne tartani, hogy így egyszerűbb. Néha nem elég ha felírok valamit, mert sokszor nem szövegről van szó, hanem egy jelenet, vagy kép a filmből.. 

A legutóbbi jelenetben pl Boon leesik a repülővel a fa tetejéről. És ugyan most még nem tudjuk, de késöbb majd a lezuhant géptest alatt találnak egy sokadik Dharma álllomást. Ilyen apróságokat figyelek, hogy van-e valami nyoma a dolgoknak, vagy felfedezek valami utalást a következő évadokra..
Külön érdekes volt figyelni, ahoyg Jacket az apja vezeti a barlangokhoz, és ahogy ott Kattel megtalálják a fekete és fehér köveket, illetve MIB-et és az anyját. Bár ott is voltak érdekes bakik..
-Mióta lehetnek itt a testek.? 
-A ruházatukból ítélve 30-40 éve..
Vagy valami ilyesmi szöveg volt, már pontosan nem emlékszem. A lényeg, hogy messze nem annyi hogy K.e.-re visszanyúljon...

Pont ezért jó ez, hogy újra elkezdtem nézni. Azt hiszem mára ennyi. Még van pár részem. Nem vagyok túl állmos, szóval szerintem ma még befejezem az első évadot. Közbe majd nyomatom azért a posztokat, ha találok valamit.

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr32043467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2010.05.30. 23:48:52

Erre az időbecslősre én is emlékszem (anélkül, hogy megnéztem volna a régi részt :D - I'm an addict), nekem is furcsa volt, hogy ott még csak 3-4 évtizedről volt szó, és helyette kaptunk nagyjából 200 évtizedet :D Ezt mondjuk a producerek annyival intézték el, hogy Jack nem túl jó a leletek kormeghatározásában, archeológus meg nem volt a túlélők között. Mondjuk szerintem az lehet a dolog hátterében, hogy nem tudták, pontosan mikorra akarnak visszanyúlni az időben. Ha már azt állították, hogy ezt az egész Jacob-dolgot így tervezték, akkor itt lehet a bökkenő.
Még ha baki is, asszem ennyit elnézhetünk :) Nézz bele egy Prison Break epizódba, és kezd húzogatni a strigulákat, hogy hány logikai és egyéb bukfenc fordul elő a 42 perc alatt ;)Ettől persze a PB se volt nézhetetlen, csak néha fogtam a fejem, mint mostanság a FlashForwardnál.
süti beállítások módosítása