Today :: 2010 05 25

2010.05.25. 19:54

 Már azt hitük, hogy végre vége ennek az esős szarnak, de mint kiderült nincs és nem is lesz még..
Viszont ma okos voltam és vittem magammal esernyőt, mert mikor felkeltem dörgött meg villámlott. Aztán lusta voltam induláskor kivenni a táskából, szóval bent maradt. Egész nap szidtam magam miatta, mert fél kilóval nehezebb volt a táska, de  a kurva nap persze egész nap sütött. Aztán ahogy elindultam az iskolából mindent visszaszívtam. Szakadni kezdett az eső. Természetesen megint egy olyan esernyőt sikerült kifognom, ami össze van törve, el van hajolva, és kurvára használhatatlan. Azért több volt mint a semmi.

Ma suli után találkoztam Julcsival gyors facebookos egyeztetés után - mert hogy a tmobile hálózatán belül ingyen lehet facebookozni. A partra érve tovább esett az eső, de ahogy odaértem elállt. 

Irány  a könyvtár. Imádok amúgy Julcsival könyvtárba menni, mert mindig tanulok valamit. Én soha nem voltam nagy könyvtáros, talán azért mert ha valami nagyon kellett az megvolt itthon a nővérem miatt. Szóval jó dolog ez a könyvtár. Azt mondják, hogy könyvtárba csomó jó csaj jár, de öreg bácsikon és niniken kívül csak picsákat és elvont művész fiúkat láttunk. Mondjuk volt egy lány, de belőle meg csak annyira emlékszem hogy jó volt a cipője. 

Nem is ezért mentünk oda. Kellett egy rakat médiás könyv. Menet közben ötször elhagytuk az olvasójegyet, meg a jegyzetet, hogy milyen könyvek kellenek. 15 perc izgalom, hogy most mi lesz, de aztán nem lett semmi, mert kiderült hogy kedves Julcsi benn felejtette egy könyvbe, amit nézegetett.

Könyvek megvannak irány fel az olvasószoba(terem). Soha nem voltam még fent, a könyvtárnak ezen részén. Az igazat megvallva furán si éreztem magam, hogy most akkor én vagyok a nagy műveletlen, de ahogy Julcsi odahozta az im magazin legújabb számát hogy nézzük meg rögtön elszált minden ilyen bajom.
Megfogalmazódott bennem, hogy ezentúl kéne ide járni, mert itt ingyen lehet olvasni az újságokat. Bokros teendöm között pedig azért csak akad időm ilyesmire.

A legdurvább amit találunk az szintén az im-ben volt. "vágd ki és ragaszd egy kartonlapra. Tuti olyan menő leszel mint a sztárok". Ezzel a mondattal megfogalmazódott bennem egy kérdés: KI A :@ ÍRJÁK EZEKET AZ ÚJSÁGOKAT?!?!?! A legszörnyűbb, hogy biztosan van, aki kivágja és tényleg elhiszi, hogy ő msot milyen Robert Pattinsonos. Vagy épp Lady Gagyis. Aki megnézné nagyban az bátran kattintson rá.
Találtunk még egy menő arcot is: Adam Lambert. Volt róla is menő képem, de Julcsi GALÁD módon kitörölte. Szóval róla kénytelen leszek berakni egy külső képet, vagy kettőt

Ennyi volt a mai történés. Most megyek mert még rendbe kell szednem a mai 300db os candy packot. Hamarosan jövök.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr832031083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása