Felröppent az a pletyka miszerint Megan Fox nem lesz benne az új Transformers filmben. Egyelőre - és nem pedig egyenlőre - nem tudni, hogy mi lesz belőle, de az már biztos, hogy a forgatás már megindult.
Az viszont szinte biztos, hogy ha nem lesz benne, akkor nem kerül a helyére senki, hanem valószínűleg egy úh hölgy kerül majd Shia Labeouf mellé. Gondolom azért mert így hitelesebb lenne a történet, mint a Barátok közt az új Tildával..
Bay egyébként olyat is nyilatkozott, hogy az új részből az idióta ikrek kikerülnek - autók. Ezt mondjuk dijjaznám, mert a második rész egy fos volt, így konkrétan a sok elb. poéntól.

Megan néni amúgy kb azért kerül ki a stábból, mert lehitlerezte Bay-t, meg ilyenek. Ja meg hát ugye a stábon belül se örvendett különösebb szeretetnek. És ha ennyi nem lenne elég, akkor még ostoba is.

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: film celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr172018763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2010.05.21. 17:00:22

hát őt sem az eszéért szeretjük :)
süti beállítások módosítása