10 férfi hazugság

2010.05.18. 23:43

Még pá napja találtam, de most jutottam el oda, hogy ki is rakjam ide. Szerintem kurvajó. És igaz. Szóval sárgával jellve az én plusz gondolatom mellé.

 1. „Nincs barátnőm/feleségem.” Ez a kijelentés gyakran hangozhat el ismerkedési szakaszban, a legszebb nyilván az a pillanat, amikor észrevesszük, hogy a karikagyűrűje ott maradt az ujján. - nem mondom

2. „Nem vagyok részeg.” Ezt kijelenteni néhányan még akkor is hajlandóak, ha a lakás másik végében is érezni az alkohol szagát. - minden partiban elhangzik legalább ötször.

3. „Most éppen nem szeretnék komoly kapcsolatot.” Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy azzal a hölggyel nem kezdene, akinek ezt a szemébe mondja. - rendszerint máshogy intézem, szóval nem erről és nem ilyen formában hazudok :D

4. „Nem akarok róla beszélni.” Míg a nők azt szajkózzák: nincs semmi bajom, a férfiak ezt a mondatot használják, ha bajuk van, és rá akarnak vezetni. - így igaz

5. „Nem csak a szex miatt érdekelsz.” Az ilyen mondatok tényleg csak akkor hangzanak el, amikor erről van szó, hiszen egyébként fel sem merülne ez az opció. - tényleg csak akkor merülhet fel, ha kérdésessé válik, hogy ki miért van a másikkal..

6. „Mindig használok óvszert.” Ahogy a Mikulás is létezik. - mondjátok meg Ti!

7. „Otthagyom a feleségem/barátnőm érted.” Azoknak a nőknek, akik tudják, milyen foglalt férfi szeretőjének lenni, nem kell magyaráznunk. Hiszen ők pontosan tudják, ez az egyik leggyakrabban elhangzó ígéret. - eddig csak párszor mondtam.. :D

8. „Majd hívlak!” Vagy nem. - majd felveszlek iwiw-en/facebookon..

9. „Nem hiszem, hogy különösebben csinos az a lány.” Igazából mindenkit udja, hogy az ilyen jellegű mondatok sosem igazak, de ez az egy hazugság tulajdonképpen mindenkinek jól esik. - BAZMEG MILYEN FULLOS BIGE!

10. „Sosem nézek pornót.” Hát persze, a nők pedig természetesen szépek, a sminknek ehhez semmi köze. - "Egy barátom arra használja  a google chrome-ot hogy pornót nézzen a rejtett módban." - idézet az Alternatívás workshopról..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr452014343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása