Szájvíz

2010.05.09. 14:38

 Magyarországon nem túl divatos, ahogy én tudom. Legalábbis nekem egyik haverom se használ, pedig ugye minden amerikai filmben az a menő hogy a fogselyem után öblítenek egy kis szájvízzel.
Igaziból nem menő, csak valahogy sokkal professzionálisabb szintet ad a fogmosásnak, még akkor is, ha ez egy mindennapi tevékenység - persze ismerünk olyanokat is akiknek havi..

Anyu még pár hete hozott haza, mondjuk szerintem nem tudatosan, csak lekapott a polcról egy üveggel, mert azt hitte, hogy szappan, vagy felmosó folyadék. Nála ugyanis ami kék színű az a felmosó folyadék.
Szóval már itt pihent a polcon kb 3-4 hete, mert senki nem merte megbontani - tudjuk, hogy milyen az ha valami nem tetszik neki.
Én meg godnoltam egyet és kibontottam és jól kipróbáltam, hogy milyen is professzionálisan fogat mosni.
HÁT KURVAJÓ!
Ajánlom mindenkinek. Komolyan. A normál fogmosás után ezzel még átöblíted és elsősorban nem ajulnak el a leheletedtől, másrészt meg frissen tartja a szád. Ja és kurva jó íze van. Nem kell lenyelni, mert alkohol van benne. Csak öblít és kiköp. Az íze elég karakteres, szóval én még át szoktam öblíteni egy kis vízzel utána.

Igaziból azért kurva jó, mert nem olyan mint a sima fogkrém utáni mentholos állapot, hanem egészen sokáig finom íze marad a szádnak és sokáig frissen marad. Mintha egy kibaszott hegytető lenne a szádban, olyan hüvös marad a szád. 
Ma már háromszor mostam fogat, pedig rendszerint csak 2 szer szoktam. Tegnap ötször mostam, szóval azt hiszem függő lettem. El fognak kopni a fogaim.. :D Vagy majd világítanak a sötétben mint Rossnak..

A jövő heti instantget egy doboz fogselyem lesz. Addig marad az öblögetés.

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr441985957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2010.05.09. 23:52:01

merneked volt hegytető a szádba?? O.o

amugy konkrétan milyen fajta?
süti beállítások módosítása