Blog

2010.05.07. 16:27

 Alakulgat a dolog, már kezd összeállni, szóval talán maradok végleg itt. A döntésem fő oka az, hogy ez a rendszer stabilabb és kevesebb ráfordítást igényel, mint a "régi" saját szerveres megoldá. 
Természetesen ez kötöttségekkel is jár, de elég sokminden itt is megvalósítható, ami pedig nem, az helyetesíthető mással. Szóval maradok itt. Pont.

Ahogy látjátok, a tag felhő is kezd szép lassan feltelni, szóval semmi aggodalom. A "rovatok" pedig arra szolgál majd, hogy a jól megszokott "extra" posztokat jobban el lehessen különíteni majd. Ilyen formán külön rovatba megy majd az eyecandy, a deephills, a design, a fashion, talán még a comic is, de abban még nem vagyok biztos. 
A képek oldal nem tudom, hogy fog tovább élni.. Valószínűleg továbbra is jönnek majd ide ki a képek, ahogy eddig, de a régieket már nem kezdem átmenteni. Akinek kellene valami az szóljon és linkelem, amit tudok. 

Azt hiszem mást nem kell elmondanom. Ha valami észrevételetek van még akkor az jöhet komment formájában. 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr931982016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása