Ma

2010.04.27. 21:08

Suliba semmi. Skip.
Hazafelé mentünk könyvesboltba. Tök jó volt. Andinak meg Klaunak kellett könyvet venni, én meg addit elkóboroltam a boltban. Akartam nézni könyvet, valami idegennyelvű - akármilyen meglepő ha könyvesboltba vagyok még én is körülnézek. Találtam is egy Vonnegut könyvet, be is jött a kis leirás alapján, de a borítón kurva jót röhögtem. Rá volt írva hogy bilingual - egynyelvű - gondotlam hogy ha ez van ráírva akkor angol lehet. Mondjuk akkor meg miért van a címe lefordítva..?
Lényeg a lényeg: kinyitom, hát magyar volt. Végülis egynyelvű. Ilyenkor felmerül, hogy ha angolul volt akkor minek van ráírva hogy bilingual, mert hát nyilván nincsenek benne magyar részek.
Ha viszont (deviszont márpedgi létezik). Nem ennek semmi értelm nincs. Biztos valami inside joke.. Vagy nem tudom.
Meg találkoztunk Biankával is. Akinek továbbra se tudom, hogy mi a neve. Úgy értem, hogy Bianka vagy Bia. Mert mindkettőt hallottam már. Na mindegy. Egy határozott helloval igyekeztem jelezni, hogy mi is itt vagyunk a boltban. Ez persze igen viccesre sikerült, mert a hello egy kicsit hangosabbra sikerült, mint terveztem. Ez azt eredményezte, hogy nagyon meglepődtem, mert én sem sejtettem, hogy ilyen hangosan fogok köszönni egy könyvesboltban. Főleg mert ugye az ilyen boltok -  ahol könyvek vannak, mind ilyen - mindig tök csendesek.
Ezt mondjuk nem értem. Miért kéne csöndbe lenni egy könyvesboltban? Ez pont olyan tévhit, mint mondjuk a múzeumban csend. Vagy az bunkóság ha múzeumban nem suttogok, hanem rendes hangon beszélek..? Nyilván nem kiabálni akarok, de miért ne mondhatnám el a mellettem állónak, hogy ez a kép egy szar.
Ez történt a könyvesboltban.
Itthon meg gondoltam, hogy majd én akkor lepihenek egy kicsit. Ez annyira jól sikerült, hogy 4 től fél 8 ig aludtam. Azóta se csináltam semmit, pedig holnapra kéne tanulni, mert matekkal kezdünk és kurvára semmit nem tudok.
Megyek is - mert még be kell fejeznem a showderklubbot. Majd szerintem még arról is lesz valami írás ma.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr751995238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása