Today :: 2010 04 22

2010.04.22. 23:03

Ma elég jó napom volt. Tegnap reggel még ettől a naptól féltem, mert mára volt betervezve minden a matek témazárótól a marketing témazáróig.. És ráadásnak még egy töri. Igazán nagyszerű lett volna, de hála istennek Póda nem akart iratni, igazgató meg rendes volt. Nem is értette hogy miért nem akarunk irni. Azt mondta, hogy ez természetes, hogy nem kell most megirnunk. Fura volt.
A mai nap így viccesen telt, főleg a semmit tevéssel. Marketingen mondjuk jókat röhögtünk. Igazgató hozott magával kérdőíveket, hogy töltsük ki, mert az jó lesz.
Ilyen iskolai dolgok felmérése. Mivel van problémád, mennyit tanulsz az órákra, 1-6 ig mennyire nehéz az iskola, mennyit gépezel naponta, mikor fekszel le, ilyenek..
Már azon megbuktunk, hogy mennyit tanulunk az órákra. Balazzsal egymásra néztünk és hangosan felmosolyogtunk - remélem figyeled a szinesztéziát. Én nem mertem beírni, hogy 0, mert ezt csak nálunk osztotta ki, mert most épp a kérdőívekről tanulunk marketingen, és nem akarom rontani az imidzsem - mert én menő vagyok ám.
Balázs bátrabb volt. Ő annyira menő, hogy még ez se húzza le a menőségét ezért ő kajakra beírta, hogy ő nem tanul naponta semmit.
Mennyire nehéz az iskola: 2! Szerintünk kurvára nem nehéz. Vagy mondhatnám úgy is, hogy leszarjuk magasról. Az átlag 4 volt amúgy, ami minket nagyon meglepett. Kinek nehéz? Jó oké, Andi napi 24 órát tanul, de akkor is. Még az sem húzza fel ennyire.
Mennyit gépezel. Megint egymásranézés.. 2 től hajnal 1 ig? Az mifelénk 11 óra, de legrosszabb esetben is min 9-10 órát töltök itt. Kocka rúlz. Megállapodtunk és önálltatásba kezdtünk, hogy akkor írjunk be nyolcat, mert az tök elfogadható. Az átlag végül 2 óra lett. FAIL! Még a lefelé kerekített nyolcunk is 4 szer annyi mint az átlag. Nem beszélve a 11 ről - ami hétközbe, mert ugye hétvégén lehet több is :D
Mikor fekszel le? Hát én 24:00 és 1:00 között valamikor rendszerint. A nép meg, ahogy kiderül, 22:30. Érdekes.
Szóval ezeken jókat röhögtünk.
Matekon üresjárat, gyakorlás, ilyesmi.
Törin meg végig nyomattuk Szilágyival a chatet mobilon. Főleg arról ment a téma hogy nekem már 2 órája pisilinem kell, ő meg persze nagyon élvezte hogy a terem másik feléből hangutánzó szavakkat kiabált azt jelezve, hogy felőle akár nyugodtan össze is pisálhatom magam.

Holnap osztályozó angolból. Nem nagyon félek tőle. Sőt semennyire. Kurvára semmi tétjét nem látom. Készülni nem nagyon lehet rá, mert mit? Ha szar lesz, szar lesz, akkor úgyis javitunk szóban. Ha meg jó lesz, akkor jó lesz. Ennyi igaziból. Az infó tételeket viszont még meg kéne tanulni. Azt hiszem az lesz a hétvégi progim. Mára ennyi asszem.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: today

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr811995213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása