Új blog

2010.04.09. 22:52

Nem kell megijedni, vagy meglepődni, semmi baj nincs a mostanival, leszámítva azt hogy az utóbbi időben belassult picit, de azt mondták az okosok, hogy ez csak átmeneti, mert mindenki most költözik extraról.
Szóval ma vicces kedvemben voltam és gondoltam csinálok egy blogot anyunak. Persze ezt is én fogom írni, de mintha az ő szemével látnám a világot. Elég komikusra sikerült az első pár bejegyzés. Az első konkrétan a fa arcos poszt kicsit átfogalmazva az ő szemszögére. Ma még hanganyagunk is van, szóval azt hiszem minden adott az átütő sikerhez. A blogdesign még kezdetleges, de idővel majd talán alakítok valamit hozzá. Nem is az a lényeg azt hiszem...
A dolog lényege kb az lesz, hogy mikor ide írok egy szitkozódós posztot, akkor oda meg megy majd a kontra a másik oldal - anyu - véleményével, ami persze az én szám íze szerint lesz megfogalmazva egy kis szarkazmussal megfűszerezve.
Nem is kell többet mondanom azt hiszem. A domain is elég ütős lett. Katt a linkre és lessétek.

http://elvalokapadtol.tumblr.com

 

Szerző: weinie4

5 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr221995325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely 2010.04.10. 16:16:30

picit hajaz alfira :D remélem legalább olyan minőségi lesz

Jumanji 2010.04.11. 11:40:37

vannak jó ötleteid, ez is biztos tök vicces(lesz) de én aztmondom hogy ez már kicsit nagyon nagyon túlmegy a parasztságon. -igen tudom mostjönazhogy deénmeg ezmegaz, igaz is, teljesenigaz- nálunk sincs rózsás helyzet családilag, énis elszidom néha szüleimet (nem néha) de ezt nem érdemli meg. egy. kettő szerintem nem tartozik ez mindenkire. nemtetszik. Látom irtad aztis mostanság hogy mostmeg jófej veled. akkormeg mégannyira se. depersze tetudod. csak nekem ez igy nemtetszik.

Jumanji 2010.04.11. 11:45:49

függelék: 5(azaz öt) blogod van ha jólszámolom. ezekszerint nagyonsok időd is, amiért viszont nagyon irigyellek. no offense. télleg.

Enzo · http://enzo.try.hu 2010.04.12. 16:45:20

"Elválok a padtól" :D:D:D:D először nem értettem ^^ :D (BTW tényleg irigyellek h ennyi időd van, vagy nincs de mégis ennyi dologra jut) Jah meg jó Olaszországot nektek!

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.04.16. 19:36:24

a fügelék stimmel, sok időm az is van, de nem emészetenek fel annyit a blogok mint gondolnátok.. anuyról talán igazatok van, a hanganyagot leszedem, de a többi marad - egyelőre..
süti beállítások módosítása