2010 03 31 Csajos buli

2010.04.07. 21:20

Ma volt egy ilyen laza összeülés nálunk így délután, este, vagy nem tudom hogy mondjam. Andi jött át elsőnek, hogy befejezzük a prezentációt, mármint hogy írjunk hozzá szöveget, ebből az lett hogy feküdtünk és pihentünk, meg átmentünk boltba.
Jöttek Klauék is. Andival nagyon formában voltak, táncoltak is meg ilyenek. Van videó is. Youtube gyanús azt hiszem, majd updatebe nyomom ide is.
Vanda is jött aki útközben kétszer eltévedt, meg lámpát szerelt meg ilyenek, de csak ideért végülis. Pipáztunk, meg pezsgőt ittunk, meg dumáltunk meg ilyenek. Klauék aztán leléptek, de Vanda maradt.
Tök fura hogy ilyen rövid idő alatt ilyen jóba lettünk. Már csak azért fura, mert én rendszerint nem barátkozom ilyen hamar. Talán azért van, mert elég sok közös van bennünk. Még yonderboit is ismeri, elsőre, nem elmagyarázva, szóval pirospont.
Bringáztunk is meg ilyenek. Nem tudok többet mesélni. Mindjárt jövök véradásos poszttal is. Tessék a képernyők elött maradni.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr731995300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása