Képek :: Változások!

2010.03.22. 19:06

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ezentúl a képek rovatban a képek nem lesznek elérhetőek az idők végezetéig. A képeket ezentúl a Picasa online rendszerében illetve itt, diavetítés formájában tekinthetitek meg. A letöltési linkeken továbbra is le tudjátok majd tölteni a friss képeket.

A régi képék nagyrészét töröltem az online rendszerből, szóval csak a letöltési linkek maradtak meg az aktuális cikknél. Sajnos a tárhely korlátozott mérete nem engedi hogy több évre visszamenőleg tároljak mindent, ezért kellett ilyen határokat húznom.
Természetesen aki szeretné magát viszont látni a korábbi képeken, az dobjon egy mailt a weinie4 kukac gmail pont com mailcímre és szívesen csatolom.

A lenti tovább a képekre gombbal a megszokott listanézetre mehettek, ahol a kívánt albumok továbbra is szerepelnek. Mint mondtam a régi képeknél csak a letöltési link maradt meg, 2009 áprilistól pedig megvannak még a galériák is.

Have fun! Köszönöm a megértést.

Aki most látja elöször ezt az üzenetet/posztot az se ijedjen meg, ezentúl kb 1 évig mindig meg fog jelenni, ha  a képek fülre kattintottok, hogy mindenki megértse, miért is nem találja az áhított képeket.

 

Szerző: weinie4

4 komment

Címkék: fényképek

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr621994902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely 2010.03.22. 21:58:17

szunyin legutóbb még korlátlan tárhely volt.. töltsd fel a képeket oda és csak egy oda mutató link és tádámm.. :)

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2010.03.22. 22:08:38

Korlátlan az az adatbázis volt, és még mindig az :) Először 3 GB tárhelyet adtak, de az még a Szunyi volt, az OKhost 2 GB-t ad.

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.03.22. 22:15:58

igen tudom, köszönöm, lehet hogy majd oda mennek fel a packok vagy ilyesmi..

Gerely 2010.03.23. 21:43:33

szunyi okhost.. ugyanaz :) akkor viszont az infóm picit fail volt.. sry
süti beállítások módosítása