"Tele van a tököm"

2010.03.21. 21:49

A napokban találtam egy tök jó blogot, ahol csak ilyenek vannak. Mármint hogy kinek mivel van tele a töke. Ngaoyn igaz és nagyon szórakoztató egyben. Ajánlom mindenkinek. Egy kis ízelítő a kínálatból. Most indult szóval még nem sok poszt van, de szépen lassan gyarapodik.

Tele van a tököm azokkal a kommentelőkkel, akik egy poszt elolvasása nélkül nyilvánítanak sommás véleményt (anyád, hülye a posztíró), majd önnön szellemi fölényük tudatában (jobb esetben) a posztban leírtakkal megegyező véleményt, de az esetek nagy többségében iszonyatos baromságokat bírnak bekommentelni. Tele van a tököm azokkal, akik az észérvekre nem reagálva csak a saját baromságaikat hajtogatják egyre, és ha szembesítik őket a faszságukkal, mellébeszélnek, mint valami virtuális vonagábor, és nem ismerik be a tévedésüket.
Tele van a tököm az Apple hozzáállásával a Flash-re vonatkozóan, és azzal, hogy azért, mert egy Steve Jobs nevű, magát Mózes 2.0-nak tekintő faszi szerint a Flash márpedig szar, felhasználók milliói kénytelenek naponta a színes strandlabdát nézegetni. Tele van a tököm a szarul megírt operációs rendszerükkel, a Hópárduccal, mert kibaszottul mindegy, milyen böngészőt használok (márpedig van fent vagy nyolc), mind fagy, összeomlik, elszáll, ha flashbe ütközik, persze akkor, amikor 32 fül van megnyitva, hogy utána a fogamat csikorgassam.

Akinek elnyerte a tetszését az itt checkolhatja hogy miről is van szó.

 

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: balhé

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr841994896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myller · http://minimalmyller.blog.hu 2010.03.21. 23:06:06

Blogroll gyanús a kis drága :-)
süti beállítások módosítása