Oprendszerek

2010.03.20. 21:41

Eldobom az agyam bazmeg! Nem hiszem el hogy mindig mindenhol ugyan az megy. Ha felmész valami win/apple oldalra akkor a kommentek között tuti az lesz hogy:

Apple user: a windows egy fos, de bezzeg az apple az kurvajó
Win user: az osx egy szar, a win legalább lejátsza a flash-t rendesen
Apple user: nem is az apple a hibás hanem a köcsög fasz adobe, mert balfaszok
Win user: az adobe szent, az osx akkor is szar
Apple user: de a windows meg lefagy és vírusos

itt jön a kedvencem:

Linux user: mindkettő szar, és csak ubuntut használok. Csak beírom ha valami nem jó és már kész is.

Valahol nagyon nevetséges hogy mindenki védi a sajátját és nem hajlandó elismerni hogy az övé is van olyan szar mint a többi.
Az OSX szép, szép de flash nélkül én tuti meghalnék. Nem is beszélve arról hogy fagyás helyett van egy strandlabda, amiről nem tudod hogy meg fog e állni valaha.?
A windows most már szép, viszont van rá sok csúnya vírus és hajlamos néha összeomlani. Néha egészen értelmetlen okok miatt. Testreszabható, de a realitve sok  beállítás zavaró lehet egy kezdőnek.. - ilyen téren jobb az apple
A Linux meg nagyon jó, de akiben nem veszett el egy programozó az felejtse el hogy boldogul vele.

Most pedig majd jönnek a fenti kommentek.

Szerző: weinie4

5 komment

Címkék: system

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr531994891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csilla 2010.03.20. 22:27:05

Bátyám programozó (Jedlik Power :D), szóval Linux van. De már én is boldogulok vele. :)

Gerely 2010.03.20. 22:59:30

végülis mindegyik szar, de közben mindenki tövig szopja a sajátjának a kékeres faszát :) amugymeg az osx szar, nincs fless :D :D

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.03.21. 12:50:01

nekem igaziból az osx szel sincs több bajom mint a windowssal csak ez azért bossszantó hogy a falsh alapú dolgokat nem tudja kezelni (megfelelően) A windowsnak pont annyi szarja van mint az osxnek. Régen még csúnya is volt mellé, most már a win7 szépnek mondható. A win csak azért elterjedtebb mert az osx talán nem a tipikus megvesszük lemezen a gépre dolog, hanem inkább a veszünk mac-et és majd azon lesz verzió. A linuxot meg nem ismerik, aki meg ismeri azoknak a 80% nem tudja kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Én si ismerem, használtam is - egy hétig - aztán meguntam hogy nem tudok benne olyan megszokott beállításokat csinálni, mint winben megszoktam. Minden megszokás kérdése. Én winhez szoktam hozzá, más meg az osx hez vagy épp a linuxhoz. Visszatérve a poszthoz: nem is az a lényeg hogy ki milyet használ - durex eite - hanem az nevetséges hogy egyik másik ostoba ember egyszerűen nem ismeri fel hogy nem sárdobálózás a lényeg..

Gerely 2010.03.21. 22:03:16

és mér nem ezt írtad a postba? komment lájkolva
süti beállítások módosítása