6115

2010.03.08. 18:33

Tökre be vagyok pörögve ma. Meg úgy általánoságban. Már nagyon várom a hétvégét mert jön haza nővérem. Akármennyire is fura nagyon tud hiányozni. Szóval már nagyon várom a hétvégét. Itt lesz az egész family, sőt még nagybátyámék is jönnek, aminek külön örülök mert anyám utolja őket kb, én meg imádom őket mert kurvajó arcok. Szerintem anyu azért nem csipázza mert kurvára böki a csőrét hogy az ő öccse messze többre vitte mint ő, és van egy normális családja és nem aggódnak azon, hogy hónap végén hogy jönnek ki.
Most hogy volt egy kis családi ömlengés is, inkább vissza.
Tök jó lesz ez a hetem. Holnap van még ilyen üresárat napom, de azért csak el tudom majd foglalni magam :)
Szerdán jön Niki, mrá őt is nagyon várom. Most eszembe jutott hogy meg akartam nézni valami filmet vele és meg is egyeztünk hogy az majd jó lesz, de már nem emlékszem. A szülinapomon is itt lesz szóval minden happy.
Ja meg ma Somtam is felhívott, hogy mikor lesz a hepaj, mert jönni akar és úgy tervez akkor. Szóval nagyon frankó lesz :)
Remélem Bojek is el tud jönni. A madarak már csiripletek olyat is hogy Martin is jön. Remélem sokan leszünk és az összes span ottlesz.
Ja meg Andi mondta, hogy némelyik meghívó aljára elfelejtette odaírni, hogy utána megyünk Bridgebe, szóval aki eddig erről lemaradt, annk most mondom, hogy megyünk Bridgebe! Elfogyott az ihlet. Inkább bozok valami zenét vagy videót.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr891994831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása