Iluv Győr

2010.02.27. 17:49

Ez mekkora egy média húzás volt bazz. Nem tudom ki mennyire követi az oldal fejlődését, de történt, hogy az eddigi tulaj fogta amgát és átadta/eladta a domaint egy másik szervezetnek, akik zenei ajánlót nyomatnak a helyén. Ergó fogták és felfutatták a címet kb egy hónap alatt, de lehet hogy kevesebb, most meg egy tök más tartalmú oldal kacsint vissza rád. Valahol dühös vagyok, főleg mert Somtamnak akartuk megmutatni Bojekkel, hogy mekkora nagy partiarcok vannak itt Győrben, erre nem letörölték az oldalt.
Én jó poénnak tartottam, de úgy tünik marad a zeneajánló ezek után. Kíváncsi vagyok meddig fogja hozni a látogatókat az oldalnak a régi tartalom.
Az oldal amúgy elektró és "underground" zenét játszik, és legfőbb partnere meglepő módon a private beat fm. Csodálatos. Hallgassátok sokat.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: balhé

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr661995403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása