Jön az új Riddic múví

2010.02.13. 13:48

Nem tudom ti mennyire vagytok képben vele, mondjuk már én se tudom hogy írtam e róla, de a lényeg az hogy nálam egy elég általános kedvenc a 22 évente sötétség és  a Riddick film. Tipikusan az a film, amit üres óráidban előkeresel és még kétszer megnézel egymás után.
Most olvastam, hogy jön az új rész. Az első kettő arról volt híres, de főleg az első, hogy viszonylag kis költésgvetésből kihoztak egy fasza B kategóriás filmet. Az effekt nem volt túl jó, a történet nem egy nagy eresztés, de a feeling megvan hozzá. Vin Disel volt Riddic aki a maga termetével és a kopasz búrájával pont alakalmas volt. Lényegében ő húzta a történetet a megszólalásaival. Tipikusan olyan arc aki ritkán szól, de akkor az üt.
Humant idézve:

A mély hangján kemény egysorosakat ereszt el folyamatosan, de úgy, hogy ha szemtől-szembe azt mondaná "kérem a tejet", te beszarnál ott helyben.
A második rész csak azoknak tetszik szerintem, akik az elsőt pozitívan fogadták. Igaziból meg is avgyok lepődve, hogy tetszett, mert én nem szeretem az ilyen sci-fi szarokat, ahol még a kávéscsésze is agyon van effektezve és egy sima beszélgetést is legalább 5 greenboxban vettek fel, de ez fasza volt.
Nem tudom miért, de nálam Disel bácsi bent van a topban, vagyis bírom - még annak ellenére hogy vannak ilyen ovóbácsis filmjei is.

Remélem fasza lesz az új film és hozza az eddigi elvárásoknak megfelelő színvonalat. Ja meg azt susogják a népek már egy ideje, hogy lesz új xXx film is (nem pornó, tripla X - Xander Cage meg ilyenek)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr641995337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása