szólhatna a dal. A mai workshop elég érdekes volt, már csak azért is mert a nép fele egész egyszerűen nem jött el. Semmi baj, betudtuk annak, hogy biztosan a nagy havazás miatt nem tudtak bejönni, de aztán kaptunk belső infókat miszerint más bejárók meg be tudtak jönni..
Aztán aki bejött az meg féluton lelépett. Na nem baj. A dolog mondjuk ma akciódúsabban telt mint tegnap, még annak ellenére is, hogy harmad annyian voltunk. Ma kezdett csak igazán újságíróssá válni a dolog, mert ma már helyszínre mentünk és nem csak olyan idiótaságokra próbáltuk rávenni az embereket mint mondjuk hóangyal készítése, hanem riportot is készítettünk. Természetesen rögtön szembesültünk vele, amit a médiában mindig látni, hogy senki nem akar nyilatkozni. Pedig mi igazán hétköznapi dolgokat akartunk megkérdezni, pl hogy van e fennakadás a buszközlekedésben, de hiába kédeztünk 3 embert, mindenki átirányított minket. A poszt végén majd dobálózok linkekkel is.
Megismerkedtem ma egy csomó illusztris személyel is, többek között Koch Barnabással, aki a Civilek a Rómerét kezdeményezés fő vezetője. Elmondta nekünk hogy milyen volt több héten keresztül mindig interjúalanynak lenni, és hogy hol is tart a program. Hallottunk pár belső infót is és elmondta, hogy a CaR nem csak eddig működött, terveznek továbbra is Rómer napokat, de ez még csak gondolat szinten mozog, a konkrét megvalósítás várat magára. Izgatottan várjuk!
Tartott nekünk előadást Pintér Bence is a jó publicisztikáról, ami nagyon jó volt. Egy trash-prezentációval készült, szóval volt min szórakozni. Természetesen a prezentáció témája is lekötött minket és hozott mellé egy csomó újságot is, főleg szegedi diákújságokat, mint pl a Hökkentő, de volt mindenhonnan. Megmutatta hogy szerinte mi a jó és mi a nemjó, mi pedig szivacsként szívtuk magunkba.
Ma megismerkedtem a Rómer veetőjével is, igaz csak futólag. Elhatároztam, pontosabban Martin elhatározta hogy az alterblora fog kirakni Rómeres bannert, most meg én is elhatároztam, szóval lesz reklám a Rómernek. Remélem ezzel is segítünk egy picit.
Holnap már nem lesz workshop, mert egyszerűen minden nap egyre kevesebben leszünk. Könnyes búcsút vettünk egymástól és persze mindenkit bejelöltünk facebookon. Vandát még nem :| Megyek is még mielött elfelejtem.
Ja meg itt vannak a linkek:
Alterblog.hu - itt kint van pár a mi alkotásaink közül is.
Workshop blog - itt meg csak a mienk van.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr381995334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása