Rating :: Lost 6x00 - Summary

2010.02.03. 17:47

Most fejeztem be a lost évadmagyarázó részét. Ez a 6. évad előfutára, már pár napja lehet tölteni, igaziból arra jó, hogy picit összefoglalja a történteket. Elég érdekes volt. Mondhatjuk úgy is hogy nevetséges. Komolyan mondom, ha csak ezt láttam volna eddig, akkor azt mondanám, hogy mekkora hülyeség. Olyan lehetetlen dolgok vannak benne, hogy elképesztő. Vagyis íyg 45 percben ez látszik.
De!
Azért nagyon nehéz megérteni ennyiből, sőt nem is lehet mert a történet nagyon összetett, és egyszerűen 45 percre lebutítva bután jön ki. Egyszerűen annyira zseniális a történet, hogy 45 percben nem lehet összefoglalni, mert minden mindennel összefügg. Ezt a szó szoros értelmében mondom.
Akik nem szeretik, vagy csak divatból utálják a lostot, azokat is meg lehet érteni, mert ha én is egy sorozatról hallok, amiben időutazás van és közbe meg elvileg egy lakatlan szigeten játszódik.. Hát nem túl reális. Ezért nem értik azok akik nem nézik, mert a történet nem korlátozódik egy évadra. A történet az összes évad egészében rajzolódik ki, ezért aki csak foszlányokat lát/hall belőle az nem értheti meg a történetet.
Ezért aki eddig nem nézte, annak most mondom, hogy ne 1 évad alapján ítéljen, mert nem lehet. Nézzen meg 3-4 évadot és akkor talán lehet reális képe a sorozatról. Természetesen ez még csak a kérdés része a sorozatnak, a válaszok az 5-6 évadban rejlenek.
Ha megnéztem a 6. évadnyitót majd arról is írok pár sort, bár addigra Ikrény kolléga is biztos ír valamit, szerintem majd inkább azt kiegészítem a saját tapasztalatokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr841995437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása