Kampány hangulat

2010.01.30. 13:17

Most kaptam a linket Bojektől, és gondoltam veletek is megosztom. Valahol komikus az egész. A gond csak az hogy tényleg ezt történik körülöttünk. A pénz meg közbe elfolyik. Most Arnold (Swarczi) levele jutott eszembe: Fuck You kezdéssel.. körülbelül ilyen a hangulat itthon is. A pártok közgázosan mesélnek (tök egyszerű dolgokat, tök bonyolultan mondanak el), és a legcifrább szavakkal igyekeznek elvenni élét annak, hogy a halál faszára kívánják a másikat. Mind1 hogy mit mond, nem lesz soha jó. Have fun :)

Finomul a kampány


2010.01.29. 18:36 K. Funky

Még csak most indult, de a károgók máris siránkoznak. "Durvul!" "Minősíthetetlen!" "Minden eddiginél siralmasabb!" Ezek az emberek akkor sem lennének elégedettek, ha a választási kampány ideje alatt a Fidesz és az MSZP minden nap frissen vágott virágot küldene egymás öltözőjébe, Mesterházy Attila és Orbán Viktor pedig a tévékamerák nyilvánossága előtt percekig cirógatná egymás arcát.

A valóság azonban éppen az, hogy a 2010-es országgyűlési kampány nem hogy nem durvul, hanem kifejezetten egyre civilizáltabb lesz. Vegyük például a Fidesz mai sajtóközleményét, amelyet az MTI repített szét a szélrózsa minden irányába.

OS - A Fidesz reagálása Nyakó István (MSZP) közleményére

Budapest, 2010. január 29., péntek (OS) - Kevesen beszéltek még annyi hülyeséget egy nap alatt, mint ma Nyakó István.

Cser-Palkovics András,
a Fidesz helyettes szóvivője

Mi ez, ha nem egy irodalmi alkotás? Ha már Cser-Palkovics András, ez a fura fiú, akit nyilván a Fidesz kongresszusain is azzal szívatnak, hogy szaladjon már le a sarokra megnézni, hátha ott van Kövér László, ő is ilyen finomságokra képes, hogy jön bárki ahhoz, hogy minősíthetetlen durvulásról beszéljen?

Örkény István alpáribb lett volna ennél! Őszintén reméljük, hogy az MSZP erre annyit válaszol, hogy "Hüje". Mire a Fidesz jöhet egy "a ti anyátok"-kal, amire a szocialisták már csak egy rajzolt pöcsöt küldenek vissza. Oszz akkor kész, vége, lezárul a kampány, nekünk meg már csak választanunk kell áprilisban. Csodálatos lenne, az első lépést pedig már meg is tettük a jó irányba.

A cikket a Képviselő Funky blogról kölcsönöztem, Bojek ajánlásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr501995027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása