Öngyújtó

2010.01.28. 14:32

A posztot Maniakus blogján találtam és egyszerűen annyira tetszett, hogy nem tudtam otthagyni. És van valóság alapja. Olvassátok őt is mert sok rákapós témája van.

Az öngyújtókról szeretnék egy rövid bejegyzést írni, mert nem tudom, ti hogy vagytok vele, de egyszerűen ezek nem tárgyak, mert életre kelnek. Este még békében pihennek az asztalon, várva a reggelt, amikor újra használják őket, de valami rejtélyes oknál fogva - talán a várakozás izgalmától - eltűnnek. De nem úgy, hogy valaha is meg lehessen őket találni. A fenét. Örökre tűnnek el, mintha soha nem léteztek volna. Hopp, itt a fehér öngyújtóm, kiáltok fel, két óra múlva pedig hol a francban van a fehér öngyújtóm? kérdezem az üres asztaltól. De tudnak olyat is, hogy fogják magukat és kimásznak a kabát belső zsebéből. Elindulásnál még ott pihennek a cigi mellett, és mire a végcél felé közeledve az ember rágyújtana, már nincsenek ott. Soha nincsenek ott. Ha kiteszed őket egy jól látható helyre egy kávézóban és tíz másodpercig nem figyelsz rájuk, akkor eltűnnek. Örökre.

Eleinte próbáltam a macskára fogni, de nem lehet, mert a zsebemből nem tud lopni. Szóval a következtetés az, hogy kolóniákba szerveződve élnek valahol és amikor elegen lesznek, akkor megtámadják az emberiséget és felgyújtanak mindent a gecibe.

Most egy zöld még itt van az asztalon. Figyelek rá. Még itt van.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr821995021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely 2010.01.28. 14:05:46

voted.. tetszik

Gerely 2010.01.28. 15:48:43

off körülnéztem ezen a maniakus blogon meg aztán rátévedtem Alfira és neked meg iKrénynek (made by apple) küldöm a következőt: http://alfimacsek.freeblog.hu/archives/2009/09/21/4350365/ :D
süti beállítások módosítása