Rég volt olyan film, ami annak ellenére hogy vicces nem veszti el a tanulságát. Igaziból kurvára sablon a történet. Van benne minden ami kell. A trükk abban van, hogy jó a keverék, és egyik irányba sem megy el teljesen. Simon Pegg (Hot Fuzz, Shaun of the Dead, Run fatboy run) hozza a formáját és megint egy feltörekvő, ambiciózus ámde igazi balféket alakít. Mint mondtam minden megvan a filmben ami kell. Van benne szerelem, hülye poénok, és a nagy sztár is aki nem más mint Megan.
Többet nem is kívánok a ratingre fordítani, nézzétek meg ha tehetitek, ajánlom. Vígjátéknak eléggé rendben van és van benne gondolkodás is.

Amiről beszélni akarok az a szereposztás. A főhősünk ugye Simon, nagyon jól eltalálták. A tipikus playboypicsa szerepét pedig Megan Fox kapta. Azt kell hogy mondjam nagyon eltalálták. A legszörnyűbb az egészben, hogy az egész filmes alakítása annyira elképzelhető, kicsit túljátszott, de ez volt a cél, hogy simán el tudom képzelni, hogy a valós életben is ilyen. A filmet elég jól húzza felfelé ez a szál, de nem biztos hogy Megan karrierjének jót tett ez a szerep.
A főhősünk párját, pedig egy isteni szépség, a megtestesült kedvesség, aranyosság jellemzi, aki nem más Kristen Dunst. Egyszerűen imádom azt a lányt. Annyira törékeny, annyira nőies, annyira gyönyörű. Ő egy tipikusan olyan nő a szememben, akit nem megdugni akar az ember (elnézést, hogy ilyen vulgáris vagyok, de nálunk férfiaknál elég kevés kategória van, és az egyik a megdugnád kategória) , hanem csak szeretni. Nem tudom máshogy leírni, szerintem biztos értitek.
A film egy magazin életébe enged betekintést, kicsit hajaz a Devil wears Prada filmre.
Copy - Paste De mint mondtam mindezek ellenére szerintem egy teljesen jó romantikus vígjáték. (Ja meg van benne Megan vizespoló)

Értékelés szempontjából azt mondanám, hogy ha egy TDK vagy Remény rabjai 10, akkor ez egy erős 7 es, talán a 8 at is érintheti, de ez emberfüggő. Nálam még a 8 is beleférhet.
Véglegesen: 7,9/10
Imdb és port is 7 körülire teszi. Szerintem megéri megnézni. Már csak Simon és Kristen miatt is.

Pár komment a filmhez:

Simon Pegg ismét nagyot alakított, ez a fickó zseniális színész. A vígjáték pedig tényleg, a régi klasszikusokat idéző vígjáték, vagyis van története, vannak igazi helyzetkomikumok, vannak benne jó beszolások, egész jól össze van rakva az egész. Nincs túlfeszítve benne a humor szál, amibe annyi "vígjáték" bukott már bele. Nem maradandó, de kellemes időtöltés (de hogy mit gerjed úgy a nép erre a Megan Fox-ra?) 8/10 
by balgad

Simon Pegg karaktere nagyon szerethető a filmben. Kis 'szerencsétlen',nagyon vicces, és mindig hülyeségeket csinál:))Nagyon jókat lehet nevetni rajta, és nem egy idiótán összecsapott történet nélküli baromság szerencsére. Remek egy vígjáték,más,mint amiket megszokhattunk,és ez a különleges benne.
by susan88

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr791995425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balage 2010.01.25. 18:08:48

Olyan jó, hogy kiraktad, láttam már régebben, de most tudnám kinek ajánlani ezzel a címmel...

Bojek 2010.01.25. 23:30:54

zsííííír ez a film (:

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.01.26. 17:13:57

romatikus vígjáték és mégis jó film. Ritkaság..

Balage 2010.01.26. 18:11:11

-Jó köpenyed! -Köszi, Ralph Lauren. -Kitől van? -Öhm, Ralph Laurentől. :D legnagyobb rész
süti beállítások módosítása