Lapos vizit

2010.01.24. 19:11

Bojekkel voltam ma laposon és így dután semmi bajom nincs a hellyel. Dumáltunk, feleztünk egy pizzát, ittuk egy sört-bort és kaptam zenét is. Már kellett valami, mert nagyon egyhangú volt mostanában a zene, nem volt semmi új. Most egy hétre megkaptam előre a házifeladatom: 4gb zene :D Lesz mit csinálni. Ma időben le kéne feküdni, de szerintem ezzel megint elleszek egy ideig, mert holnap meg ugye suli.. :S
Most még szemezgetek szal ma nem biztos hogy lesz belőle ajánló vagy ilyesmi, de pár napon belül biztos. Meg rendbe kéne szedni a többi blogot is mert pár napja se stronára, se candyre nem volt időm, anyag azért meg gyűlik közbe, szóval kéne valamit már kezdeni magammal. Most már van alapzene hozzá, szóval nem lesz gáz. Megyek si, ha hallok valami nagyon durva zenét közbe azt majd nyomom fel ide is.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr121995007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása