Rating :: Alvilági játékok

2010.01.21. 11:28

Na erről beszéltem én kérem szépen. A tegnapi 2012-es csalódás után végre egy rendes film. Ebbe is belekötök, de ez tetszett.
A címadás végül is stimmel, de nem annyira jó. De azért tetszik na. Maga a film elsőnek ilyen kis szerencsétlennek indul, úgy értem hogy szegény főszereplőt ide oda rángatják, meg már meg is sajnálod, de azért hamar lesz egy barátnője. Lucy Liu. Talán most először volt úgy hogy tetszett az amit Lucy csinált. Úgy értem hogy most úgy láttam hogy nem kell sokat játszania, mert ő maga is ilyen lehet. Simán el tudom képzelni.
A film ilyen maffia jellegű. Van a két maffiavezér akik persze nincsenek jóban ideális bűnbak a mi főszereplőnk. Csak aztán visszanyal a fagyi. Többet nem mondok, inkább dobok egy trailert. Ja meg elég jó színészek vannak benne. Csak a példa kedvéért: Morgan Freeman, Bruce Willis meg ilyenek. Na lessétek a trailert, többet nem mondok, inkább nézzétek meg.
Rating: erős 8/10,még vigjáték elemeket is ölt az elején. (porton: 9,1; imdbn meg "csak" 7,8

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr181994990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása