Lost & Karib tenger kalózai

2010.01.21. 17:47

Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Főleg ha fel lehet majd ismerni a lostos helyszíneket :D Ja hogy ti még nem tudjátok, hogy miről beszélek. A lényeg, hogy lesz karib 4, lehet hogy sokaknak ez is új (és még mielött kérdeznétek: igen, benne lesz Depp, de senki más a régi csapatból) szóval lesz, és ott forgatják majd, ahol eddig a Lostot. Itt a cikkrészlet:

A Lost helyszínein forgatják a Karib-tenger 4-et

Linda Lingle, Hawaii kormányzója hivatalos közleményt adott ki a Karib-tenger kalózai 4-ről: a Disney stábja nyáron kezdi a forgatást Kaua’i és O’ahu szigetén. Utóbbi hely érdekessége, hogy itt vették fel az elmúlt hat évben a Lost című kultsorozat dzsungeles és tengerparti jeleneteit is. A Disney a tervek szerint 85 millió dollárt költene a szigeten, amiért cserébe jelentős adókedvezményeket, több száz főnyi helyi munkaerőt és persze gyönyörű helyszíneket kap.

Kíváncsi vagyok a KTK4 re is mert az utolsó nekem személy szerint nem annyira tetszett. Mind a 3 filmet Depp "vitte el a vállán" szal talán msot még jobb lesz, hogy csak ő lesz benne a régi bandából. Na meg hogy mit találnak ki megint. Izgi lesz.
Na meg ugye nem utolsó sorban már nagyon várjuk a Lost új évadot, ami kapásból 3 órás premierrel jön, és már csak 2 hét. Juppi! Juppi!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr441995478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2010.01.21. 19:22:29

Csak úgy megsúgom: a 3 órás premier egy összefoglaló részt és két új epizódot jelent :) Viszont a finálé 3 órás lesz. Kérdés, hogy felbontják 1 és 2 részre (ahogy a negyedik évadban is), vagy lenyomják egyben mind a hármat. Utóbbinak örülnék :D Karibhoz: Jipijájé, akkor most sasszemmel fogok figyelni, hogy egy adott bokrot vagy pálmafát láttam-e az eddigi Lost-részekben :D Az viszont odabaszna, ha egy Black Rock nevű hajó is megjelenne a filmben, és teljesen véletlenül egy sziget kellős közepén kötne ki ^^

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.01.21. 19:26:42

Mondjuk az egy összefoglaló si jól fog jönni, legalább kiemeli a lényeges dolgokat..
süti beállítások módosítása